maanantai 1. tammikuuta 2018

Mitä tapahtuu vuonna 2018?

Vuoden ensimmäinen päivä! Uusi vuosi, uudet kujeet, tai oikeastaan matka vaan jatkuu siihen suuntaan jonka syksyllä jo valitsin. Mitä tänä vuonna tapahtuu elämässäni?

Tänä vuonna saan elämääni rutiineja ja järjestystä. Saan elämäntapamuutosprojektini onnistumaan ja sitä kautta lisää virtaa ja hyvinvointia. 15.1-30.6 olen töissä lastenhoitajana 5 päivää viikossa 9 tuntia/päivä, joten rahasta ei tarvitse stressata. Työ antaa hyvän pohjan rutiineille, koska vihdoin olen päivätyössä. Kerkeän treenaamaan, vaikka työpäivät ovatkin pitkiä ja koirien hoitoon menee aikaa.



Tänä vuonna suunnittelen syömiset paremmin ja teen enemmän ruokaa. Huolehdin itsestäni ja teen kivoja asioita, muistan rentoutua. Treenaan enemmän koirien kanssa, tottelevaisuutta ja etsintää. Saan kaapissa lojuvia askarteluprojekteja tehtyä ja maalaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tapaan ystäviä joita en ole vuosiin nähnyt ja saan uusia ystäviä. Alan joogaamaan enemmän ja opettelen joogaamaan niin, että siitä tulee kiva harrastus. Harrastan myös muita kivoja lajeja taas, kuten juoksua. Miehen kanssa keksitään kaikenlaista kivaa yhteistä tekemistä ja tv:n katsominen jää vähemmälle.



Tänä vuonna omaa hyvinvointiani kuvastaa hyvin myös siisti asunto. Kun kaaos pään sisällä on selkeytynyt, niin myös asunnon kaaos on löytänyt järjestyksen. Pään selkeytymisen myötä lääkiksen pääsykoelukeminen voi alkaa taas. Tänä vuonna luen paljon, en vain pääsykokeisiin tai opintoihin liittyen vaan paljon muutakin. Ehdin myös viettää enemmän aikaa mökillä rutiinien ansiosta.

Tämä vuosi tulee olemaan minulle onnellisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuosi!

Siinä mun suunnitelmat, mites sun? ;)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti