tiistai 9. tammikuuta 2018

Uusi elämä

Teitkö isoja uudenvuodenlupauksia? Uusi elämä, terveellisemmät elämäntavat, elämäntapamuutos. Alkaako nyt treenaaminen ja terveellisesti syöminen? Ehkä et luvannutkaan mitään itsellesi, mutta toivot silti muutosta. Ehkä pelkäät "epäonnistumista" niin paljon, että et halua vaatia itseltäsi liikoja, mutta toivot, että asiat muuttuisivat, askel kerrallaan.



Siinä ei ole mitään väärää, että tekee uuden vuoden lupauksia. Päinvastoin, loistavaa jos nyt löytyy aikaa muutokselle jota olet halunnut pidempään. Älä missään nimessä lannistu muiden tai mahdollisesti omista ajatuksista siitä, että uudenvuodenlupaukset eivät pidä. Se, että jotkut muut ovat epäonnistuneet tai luovuttaneet, ei tarkoita sitä, että sinulle käy niin. Jos sinä olet epäonnistunut tai luovuttanut aikaisemmin, niin se ei todellakaan tarkoita, että niin kävisi uudestaan! Ei vaikka niin olisi käynyt lukemattomia kertoja.



Tätä vuotta on mennyt jo yli viikko, mutta jos et ole vielä kerennyt aloittaa, niin arvaa mitä, kerkeät paremmin kuin hyvin! Älä mieti mennyttä, mieti mitä sinä haluat ja mitä itse voit tehdä sen eteen. Mikä motivoi sinua? Mitä sinä ihan oikeasti haluat? Mitä sinä voit tehdä saavuttaaksesi sen minkä haluat? Tee toimintasuunnitelma ja muista olla haukkaamatta liian suurta palaa kerrallaan. Kukaan muu ei kuitenkaan tiedä minkä kokoinen pala on juuri sinulle sopiva, ehkä et tiedä sitä itsekään vielä. Älä siis lannistu jos joudut ottamaan jossain vaiheessa askeleen taaksepäin, toimintasuunnitelmasi saa muuttua ja elää sinun tarpeesi mukaan. Muista koko ajan se, mitä sinä itse haluat.

Anna kun kerron sinulle salaisuuden, sinä pystyt siihen! Sinulla on kaikki tarvittavat kyvyt suorittaa haluamasi muutos, usko itseesi, sinussa on rohkeutta ja sinulla on keinot. Muista, sinä pystyt siihen!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti