lauantai 27. tammikuuta 2018

Rauhallinen viikonloppu

Koska viime viikonloppu meni koulutusviikonlopun parissa, olin jo aikaisemmin päättänyt pyhittää tämän viikonlopun rauhoittumiselle. Yksi valmennustapaaminen on sovittu tänään iltapäivälle, mutta muita merkintöjä kalenterissa ei ole. Tänään herätessä olo oli vähän flunssainen, joten nämä vapaapäivät tulevat todella tarpeeseen.


Jonkin verran tulen varmasti siivoilemaan kotona, mutta en aio ottaa stressiä. Ruokaostoksillakin täytyy käydä huomenna ettei työviikon aikana tarvitse stressata siitä, että kaapit ovat tyhjillään. Ehkäpä mietin tänään ostoslistaa ja mennään sitten huomenna miehen kanssa yhdessä ruokakauppaan. Ihanaa ettei ole kiire minnekkään. Rauhallisia aamuja minulla on ollut muutenkin, kun herään viimeistään 6.30 ja työt on alkanut yhdeksältä, mutta on tämä aivan ihanaa, ettei tarvitse aamusta lähteä mihinkään.


Tämä aamu meni niin rennosti, että vetäisin vaan vaatetta pyjaman päälle aamulla kun käytin koirat. Sen jälkeen sohvalle löhöämään kahvin kanssa Voice of Finlandin ääreen, ihanan rento ja hyvä fiilis. Kohta pitäisi varmaan syödä kunnon aamupalakin, mukillinen mustikkakeittoa ja muutamat kinkkuviipaleet suoraan paketista ei riitä pitkälle.

Ihanaa viikonloppua!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti