lauantai 12. marraskuuta 2016

Uupumus

Uupumus on ollut nyt paljon tapetilla sen jälkeen kun uutisoitiin Aku Hirviniemen sairaslomasta. Ihmiset ovat kirjoitelleet paljon siitä, että täytyy osata hidastaa ajoissa. Se onkin yksi minun ongelmistani, en vaan osaa. Aina on niin paljon tekemistä, ei löydy paljoa mitä voisi jättää pois.



Tuntuu siltä, että elän jatkuvasti uupumuksen rajalla. Noin kerran viikossa tulee päivä jolloin en vaan jaksa ja jään jumittamaan sohvalle. Onneksi jaksan kuitenkin silloinkin vähän siivota, eli tilanne ei ole niin paha. Ajattelen jatkuvasti, että jos saan tämän elämäntapamuutoksen toteutettua, niin silloin voin paremmin. Täytyy vaan saada asiat järjestykseen ja sitten kaikki on paremmin. Toivon todella, että se on totta, uskon, että se on totta, mutta loma tekisi myös hyvää.



Tällä hetkellä tuntuu siltä, ettei auta muu kun puskea eteenpäin. En voi jäädä sairaslomalle, koska keikkatyöntekijänä jäisin ilman palkkaa. En voi jättää huolehtimatta lemmikeistämme ja jos jätän kodin hoitamisen pois, koko kämppä räjähtää, mikä lisää stressiäni huomattavasti. Jotta jaksaisin paremmin, minun täytyy saada treenit kulkemaan ja hoitaa itseäni muutenkin paremmin. Kun energiat ei riitä, niin "itsensä hoitaminen" on ensimmäinen joka jää minulta pois, kuten varmasti monelta muulta. On aina yhtä kamalaa huomata, että on taas siinä pisteessä, ettei jaksaisi käydä suihkussakaan.



Tällä hetkellä olotila vaihtelee. Saatan yhtenä päivänä olla todella tehokas ja tehdä kaikenlaista ja seuraavana päivänä ei jaksaisi mitään. Tietysti syksyn tullessa pimeyskin on vaikuttanut, mikä on ihan ymmärrettävää. Onneksi lumi tuo vähän enemmän valoa, mutta aamut ovat edelleen vaikeita. Todella huono unenlaatuni voi tietenkin olla suurin syy kaikkeen väsymykseen, mutta en tiedä miten parantaa sitä. en keksi muuta kun, että koko korttitalo täytyy saada pystytettyä, nyt kaikki kaatuu jos jokin asia ei toimi. Koko paketti on pakko saada kasaan, sillä haluan nukkua hyvin ja jaksaa paremmin!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti