keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Blogini on sekametelisoppa..

Kirjoitan blogiani aikalailla päiväkirja tyyliin. Se tarkoittaa sitä, että kirjoitan lähes kaikista elämääni liittyvistä asioista. Kun lähdin suunnittelemaan uuden blogin aloittamista luin muutamia juttuja blogin kirjoittamisesta ja kaikissa suositeltiin aiheen valitsemista. Tiesin jo alun alkaen, etten aio rajata blogiani käsittelemään esim. ainoastaan lääkikseen hakemista. Tämä on harrastukseni ja haluan kirjoittaa siitä, mitä mielessäni liikkuu ja mitä elämääni kuuluu.Siitä syystä blogini on siis täydellinen sekametelisoppa.. Koiria, selkävaivaa, uniongelmia, lääkikseen hakemista, elämäntapamuutosta ja kaikkea muuta! Tiedän, että minulla varmasti olisi enemmän lukijoita jos keskittyisin vaan muutamaan asiaan, nyt aiheet rönsyilevät asiasta kukkaruukkuun. Minua se ei kuitenkaan haittaa, kuten kerroin, tämä on harrastukseni, joten kirjoitan mistä haluan. En usko, että se muuttuisi, vaikka alkaisin joskus saamaan tästä rahaa. Blogin aiheet muuttuvat sen mukaan, miten elämäni muuttuu ja mitä omassa pääkopassani liikkuu.


Vaikka kirjoitan blogia omaksi ilokseni, on ihanaa huomata, että lukijoita on muitakin kuin ystäviäni ja perhettäni. Toivottavasti tätä sekametelisoppaa pystyy jotenkin seuraamaan. Innostun aina jokaisesta kommentista, vaikka pelkäänkin ilkeitä kommentteja, joita joissain blogeissa näkee (niitä ei onneksi ole tullut *kopkopkop*). Pahoittelut siitä, että olen välillä ollut huono vastaamaan kommentteihin! Toivon, että lukijani saavat jotain irti tästä blogista, ehkäpä vertaistukea? Ainakin lääkisaiheiset tekstit on luetuimpia, mutta selkään ja uneen liittyvät postaukset kiinnostavat näköjään myös, sekä viikkokatsaukset ja eläinaiheiset tekstit.

Kertokaa ihmeessä jos teillä on postaustoiveita/ jokin aihe josta haluaisitte minun kirjoittavan enemmän. :)

-Mallu

2 kommenttia:

 1. Heh, mulla on sama vika :) Selkeästi kaikki lääkisjutut pomppaavat ensimmäisiksi, mutta senhän ymmärtää! Blogi on itselleni muodostunut niin tärkeäksi kanavaksi, että tuntuisi vieraalta rajata se koskemaan vain yhtä asiaa, vaikka just sitä lääkistä. Siksipä kirjoittelen milloin mistäkin, ja lukijat lukevat ne postaukset, jotka heitä kiinnostavat :)

  Postaustoiveita ei minulla ole, mutta halusin vain kommentoida :D Ja tsemppiä pääsykoelukuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa. :D
   Kiitos kommentista ja tsempeistä! :)

   Poista