keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Ensilumi!

Ihanaa, se on täällä! Vihdoin saatiin lunta tänne eteläänkin! Ai, että miten tuo joka vuotinen ilmiö voikin saada tämän pienen ihmisen niiiin iloiseksi! Ensilumi on minulle aina yksi vuoden kohokohdista. Joka vuosi (kunhan lunta on satanut tarpeeksi) lähden ulos lumeen riehumaan koirien kanssa. Ellei olisi koiria, niin lähtisin itsekseni. :D Joka vuotisiin rituaaleihin kuuluu tietenkin myös lumienkelin tekeminen.



Aina kun iloitsen ensilumesta saan kuulla valitusta niiltä, jotka inhoavat talvea ja kylmää, sekä kommentteja siitä, ettei tämä lumi pysy vaan muuttuu inhottavaksi loskaksi. Täällä etelässähän se onkin todennäköistä, mutta antakaa minun iloita! Lumi on ihanaa ja kaunista! Olen se ikuinen lapsi joka vielä vanhana mummonakin varmasti lähtee ulos lumeen riehumaan. Edes tänään puhaltava kylmä ja kova tuuli ei vie riemuani pois, päinvastoin, minähän rakastan myrskyjä! Vaikka monet valittavatkin kylmästä on joka vuosi ihana huomata, että löytyy muitakin, ketkä pitävät lumesta. Kuljen hymy korvissa ja siihen hymyyn usein vastataankin. Pystyn usein näkemään saman riemun niiden silmissä keiden kanssa katseet kohtaavat ohimennen. He ketkä vihaavat ensilunta kipittävät varmasti katse maassa nopeasti sisään.



Itsehän kävelin aikuislukiosta puolet kotimatkasta ainoastaan sen takia, että satoi lunta. Muuten olisin varmaan jäänyt odottamaan seuraavaa bussia. Toivottavasti saadaan taas nauttia runsas lumisesta talvesta! <3

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti