sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Selkäkatsaus marraskuu

Tässä alkuviikosta tajusin, että selkäni on jälleen todella huonossa kunnossa. Treenejä en ole saanut kunnolla käyntiin ja yksi syy siihen on se, etten oikein tiedä mitä tekisin kun selkä pistää vastaan. Jo muutama viikko sitten aloin miettimään, että jos kävisin hieronnassa tai osteopatiassa, mutta se jäi ajatuksen tasolle. Torstai aamuna varasin sitten ajan osteopaatilleni samalle iltapäivälle.



Ajattelin ennen hoitoa, että koko kroppani on jumissa, mutta en osannut arvata kuinka jumissa selkäni oikeasti oli! Hoidon jälkeen selkää vihloi, mutta tuntui kuitenkin hyvältä. Huomasin kotiin kävellessäni, että pystyn hengittämään kunnolla ilman, että selkään sattuu! Miten en ole reagoinut aikaisemmin siihen, että selkä on niin kipeä, että jopa vähän syvempään hengittäminen sattuu? Ja miten on mahdollista, että olen onnistunut jälleen kerran laiminlyömään omaa hyvinvointiani näin pahasti?

Nyt koitan pohtia miten oppisin pitämään itsestäni parempaa huolta. Itsensä hoitaminen jää aina ensimmäisenä pois kun on paljon stressiä. Tämä on todella paha tapa ja vaikka kuinka koitan aina sanoa, että nyt tämä muuttuu, niin aina sitä ollaan samassa tilanteessa taas jossain vaiheessa.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti