maanantai 21. marraskuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko46

Viime viikko oli rankka, mutta kiva! Maanantaina ehdin jo ajatella, että apua mitähän tästä viikosta tulee, kun aamulla bussissa melkein kaaduin kanssamatkustajan syliin ja iltapäivällä huomasin bussipysäkillä, että olinkin laittanut "lastenhoitovaatteisiin" vaihtamisen yhteydessä legginssit väärinpäin. Hetken ehdin ihmetellä miten saumat näkyvät niin hyvin. Onneksi viikko jatkui paremmissa merkeissä.

Kuva toissaviikolta, voi kunpa lumi tulisi takaisin!


Viikkoon mahtui tällä kertaa viisi työvuoroa, yksi koulutus, valmennuskurssia ja aikuislukiota. Viikonloppuna oli hieman rennompaa ohjelmaa lauantaina työpaikan pikkujoulujen merkeissä ja sunnuntaina poikaystävän syntymäpäiviä viettäen hänen vanhempiensa luona. Miehen kanssa mietittiin jossain vaiheessa, että auttaisikohan alkoholi uniongelmiini? Alkoholihan huonontaa unenlaatua, mutta pohdittiin, että auttaisikohan se jatkuviin painajaisiini. Nyt voi siihenkin todeta, että ei auta. Olin melko varma siitä, etten tule juomaan pikkujouluissa alkoholia, mutta poikkeushan vahvistaa säännön? Nyt ei tarvitse taas pitkään aikaan juoda alkoholia, hauskaa oli lauantaina, mutta en kyllä kaipaa tuota valvomista ja juhlimista ollenkaan. Mielummin pidän hauskaa muilla tavoin ja ihmisten aikoihin. :D

legginssit väärinpäin, ei onneksi ollut niin pahan näköinen :D
Valitettavasti treenejä en oikein saanut tungettua viime viikon aikatauluihin, mutta venyttelyä on tullut tehtyä pitkin viikkoa. Torstain osteopatia sai minut tajuamaan, että minun täytyy todellakin lähteä taas treenaamaan, jotta selän saisi kuntoon, eikä vaan unen takia.

Treenipäiväkirja:

Ma: Lepo
Ti: Selätin 20min+venyttely
Ke: Lepo
To: Osteopatia
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti