keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Flunssaa pukkaa

Mulla alkoi yhtäkkiä maanantai aamupäivällä flunssainen olo. Hoitolapsen päikkäriaikana nukuinkin sitten torkut sohvalla. Illalla olo hieman paheni ja tiistaina päätin ottaa työpäivän niin rauhallisesti kuin mahdollista, jotta pysyisin tolpillani.

Valitettavasti perheen isä oli kotona potemassa flunssaa, joten en kehdannut ottaa torkkuja sohvalla. Jouduin myös tekemään todella vaativan ruuan, mikä vei paljon voimia. Olin kuitenkin kertonut flunssaisesta olostani ja siitä, että olo vain pahenee, joten sain iltapäivällä istua hetken kun isä katsoi lapsensa perään. Oltiin jo sovittu pidemmistä työpäivistä tällä viikolla, mutta kun perheenisä oli kotona, sainkin jo lähteä kotiin lepäämään noin 20 minuuttia ennen normaalin työpäivän loppua, eikä minun tarvinnut lähteä hakemaan vanhempia lapsiakaan.Ehkä olikin parempi, että perheenisä oli eilen kotona, vaikka en saanut päikkäreitä. Flunssainen olo jatkuu edelleen, joten halusin tulla kertomaan, että blogi saattaa pysyä hiljaisena loppuviikon. Laitan kaiken vapaa-ajan nyt lepäämiseen, sillä haluan äkkiä takaisin kuntoon! Onneksi tänään on jo hieman parempi olo.

En normaalisti olisi töissä tässä kunnossa, mutta tämä on selkeästi samaa flunssaa mitä perheessä on ollut. Lisäksi olen aivan liian kiltti, en pysty jättämään perhettä pulaan kun toinen vanhemmista on nyt työmatkalla. Pitäisi opetella pitämään parempaa huolta itsestäni.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti