tiistai 20. helmikuuta 2018

Elämäni aakkoset A

Sain idean tehdä postauksen aiheesta elämäni aakkoset jo varmaan 1,5 vuotta sitten. Pohdittuani asiaa hetken, tajusin etten osaa valita yhtä asiaa per kirjain. Elämääni kuuluu niin paljon kaikkea, eli tästä tuleekin postaussarja! Varmasti näistäkin jää osa asioista pois, sillä eihän kaikki varmastikaan tule mieleen pelkkiä kirjaimia miettiessä. Katsotaan mitä tästä tulee, mutta nyt aloitetaan kuitenkin jo alusta kirjaimella A.Aamut: En sanoisi olevani aamuihminen, mutta kun saan muutettua unirytmiä niin, että herään aikaisin, ovat aamut ihan parhaita! Rauhalliset aamut ovat ihania! Parasta on aamukävely koirien kanssa kaikessa hiljaisuudessa kuuden aikaan aamulla kun suurin osa ihmisistä vielä nukkuu. Pieni aamupala ja sitten aamutreeni, treenin jälkeen rauhassa kunnon aamupalaa. Siinä on resepti täydelliseen aamuun minun makuuni!

Aitous: Koen olevani aito oma itseni ja tunnistan kun ihmiset eivät ole aitoja. Sen takia minun on välillä vaikea löytää ihmisiä joiden kanssa oikeasti klikkaa.

Ajatukset: Mulla pyörii usein miljoona ajatusta päässä samaan aikaan.

Arki: On useimmiten aika kaoottista, sen takia tavoittelenkin toimivia arkirutiineja.

Aurinko: Auringonpaiste, auringonnousut ja laskut - kaunista, ihanaa ja energiaa antavaa.

Auttaminen: Ihmisten auttaminen on todella palkitsevaa. Ai, että tulee hyvä mieli itselle!

Avoliitto: Ihanaa asua yhdessä sen ihmisen kanssa joka on minulle tärkein ja rakkain, paras ystävä ja puoliso. Me käytännössä asuttiin jo yhdessä puolen vuoden seurustelun jälkeen kun mies kävi kotona vain hakemassa puhtaat vaatteet. Vajaan vuoden seurustelun jälkeen muutettiin virallisesti yhteen ja siitä tulee kohta kolme vuotta.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti