sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Hyvinvoinnin helmikuu?

Hyvinvoinnin helmikuu kuulostaa todella hyvältä, mutta en tiedä toteutuuko se minun kohdallani. Tänään on jotenkin todella tyhjä olo. Ehkä se johtuu siitä, että nukahdin aamulla sohvalle klo.7 kun olin noussut 6.30. Nukuin tunnin lisää ja heräsin levänneenä, nyt on ihan löllö olo. Samalla pää tuntuu ihan tyhjältä, ei ole motivaatiota tehdä juuri mitään. Vähän ahdistaa tämä tyhjä olo.

Tavallaan ajatukset ovat jo seuraavassa viikossa. Tänään on jo sunnuntai, huomenna alkaa työviikko. Miksi aika menee niin nopeasti? En kerkeä mitään. Haluaisin viettää hyvinvoinnin helmikuuta, mutta tuntuu siltä, ettei aika riitä mitenkään esim. treenaamiseen. Huomenna on taas 10h työpäivä ja loppu viikon pitäisi mennä normaalisti 9h työpäivien merkeissä. Arkisin ei kerkeä kun käydä töissä ja hoitaa koirat sekä omat syömiset, vähän siivoushommia ehkä.Toisaalta elämäntapamuutosprojektini edistyy koko ajan. Töissä kävelen paljon, olen päättänyt kävellä aina kun se on mahdollista, reilut 2km metrolle kun mennään muskariin ja suunnilleen sama matka kun käyn hakemassa vanhemmat lapset iltapäivähoidosta. Joka toinen viikko siivoojat käyvät siivoamassa päikkäriaikaan, jolloin häippäistään ulos kävelylle pois jaloista, silloin tulee käveltyä vähintään 1,5h. Olen myös miettinyt, että voisin tehdä iltapäivisin pienen kävelyn myös silloin kun ei tarvitse hakea lapsia. Raitis ilma ja kävely tekevät todella hyvää!

Perjantaina olin innoissani viikonlopun alkamisesta, mutta nyt tuntuu siltä, että se meni liian nopeasti. Onneksi sunnuntaita on vielä paljon jäljellä ja kohta lähdetään äidilleni koirien kanssa ja jäälle kävelemään, ihanaa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti