tiistai 13. joulukuuta 2016

Viikkokatsaus vko49

Taisinkin jo viime viikolla mainita siitä, että alkuviikko meni ihan sumussa, aivotoiminta oli aika nollissa. Keskiviikkona ajoin ystäväni luo Porvooseen, josta sain lisäenergiaa. Harmillisesti torstai ja perjantai meni töissä, jossa kulutin kaiken lisäenergian pois ja viikonloppu olikin pyhitetty levolle. Treenit putosivat viime viikolla kokonaan pois..



Tuntuu siltä, etten tehnyt viime viikolla yhtikäs mitään. Migreeni vaivasi koko viikon, painajaisunet ovat saaneet taas enemmän valtaa ja koko kroppa on ihan jumissa. Sen lisäksi unirytmi on päin p:tä ja väsymys valtava. Suurin syy tähän on varmasti viikon 48 valtava stressi ja sen päälle matkustamisen aiheuttama univaje. Tuntuu idioottimaiselta, että ajattelen jälleen kerran, että jos paketti olisi ollut alunalkaen paremmin hanskassa, ei kaikki pääsisi romahtamaan lyhytaikaisen isomman stressin takia. Edelleen tavoittelen edistymistä/kehittymistä liian monessa asiassa samaan aikaan ja tuntuu ettei pakka liiku mihinkään. Tämä pimeys vaikuttaa tietenkin energiaan ja mielialaan, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että olen koko elämäntapamuutos-projektin suhteen alkukuopissa.

Ei se kuitenkaan varmastikaan ole niin! Nyt on uusi viikko ja toivottavasti ensi viikon viikkokatsaus sisältää myös treenipäiväkirjan ja on muutenkin positiivisempi! Kiitos ja anteeksi!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti