perjantai 2. joulukuuta 2016

Sveitsiin!

En ollenkaan muista enää, että olenko maininnut blogissa meidän viikonloppu reissusta. Viime päivät ovat menneet jotenkin sumussa. Liikaa asioita hoidettavana ennen matkaa ja vielä koiran sairastuminen. Tällä hetkellä istutaan kuitenkin koneessa (ajastettu postaus) ja potilaamme pääsi lääkäri isäni hoiviin.



Olemme siis matkalla Sveitsiin Zugiin, poikaystäväni vanhempien luo. Tämän piti olla ihana irtiotto, mutta viime päivien stressin takia en tiedä pystynkö nauttimaan matkasta kunnolla. Tietenkin otan kaiken irti lomasta ja lepo tulee todellakin tarpeeseen, mutta voi olla, että olen aika zombina koko viikonlopun. Onneksi Mango pääsi isäni luo hoitoon, joten potilaasta ei tarvitse huolehtia, kun tiedän, että isä lääkärinä osaa hoitaa vauvaani paremmin kuin minä.

Olin ajatellut ajastaa postauksia matkan ajaksi, mutta eihän tässä viime päivinä ole ehtinyt paljoa kirjoittelemaan. Katsotaan onnistunko vielä puhelimen kautta saamaan jotakin aikaiseksi, jos en, niin riittääpähän tekstejä ensiviikolle matkakertomuksen lisäksi. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti