perjantai 30. joulukuuta 2016

Viikkokatsaus vko51

Suuret pahoittelut siitä, että viime viikon viikkokatsaus tulee näin myöhään. Viime viikko meni (jälleen kerran) älyttömän nopeasti. Joulustressi yllätti alkuviikosta, mutta maanantaina jouduin lainaamaan rahaa siskoltani osteopatiaani varten, joten viimeiset jouluostokset saivat odottaa torstain palkkapäivään. Rahatilannekin aiheutti stressiä kun tajusin, että kaksi kolmesta koirasta kaipaisi rokotuksia ja Mango eläinlääkärin tarkastusta maitorauhastulehduksen jälkeen, eikä rahaa ollut maanantain ruokaostosten jälkeen senttiäkään ylimääräistä.



Torstain ja perjantain olin töissä sekä juoksin edes takaisin joululahjoja hankkimassa. Perjantaina kello taisi olla n.21.15 kun lähdimme ruokakauppaan hankkimaan vielä viimeisiä tarvikkeita meidän osuudesta jouluruokaa varten.



Jouluaattona oltiin äidin luona, ehdittiin juuri joulurauhanjulistuksen alkuun, joka on minulle todella tärkeä osa joulua. sen jälkeen syötiin perinteen mukaan riisipuuroa. Puuron jälkeen oli tarkoitus lähteä koirien kanssa kävelylle, mutta minulle iski migreeni. Ihana poikaystäväni lähti juoksuttamaan nuorempia hieman kauemmas ja ihana äitini lähti pitkälle kävelylle Mangon kanssa. Sinä aikana itse paketoin viimeiset joululahjat. Ulkoilujen ja paketointien jälkeen oli joulusaunan aika. Kun poikaystäväni kanssa tulimme saunasta, oli siskoni ja hänen poikaystävänsä äitinsä kanssa ilmestyneet paikalle. Noin tuntia myöhemmin istahdimme joulupöytään, jonka ääressä meni vähintään muutama tunti. Syömisen jälkeen oli lahjojen aika, jonka jälkeen oli pikkuhiljaa aika hipsiä kotiinpäin.



Joulupäivänä nukuimme pitkään ja lähdimme vasta kolmen aikaan isäni luo viettämään joulua. Syötiin hyvin ja avattiin jälleen kasa lahjoja. Ilta venyi taas ja kuten edellisenä päivänä, suuntasimme kotiinpäin 23 aikaan. Parasta joulussa on mielestäni yhdessä oleminen ja rakastan lahjojen antamista rakkaille. <3

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti