lauantai 24. joulukuuta 2016

"Joululoma"

Vielä viikko sitten kalenterini oli täysin tyhjä ensi viikon kohdalla. Edes uuden vuoden aatolle ei ollut merkintää. Siihen oli syynä se, ettei me yhden raketteja pelkäävän koiran kanssa oikein voida lähteä mihinkään taikka järjestää juhlia meillä (lisäisi ihan turhaa koiran muutenkin suurta stressiä). Ajattelin, että ehdin ensi viikolla levätä ja hoitaa vaikka mitä asioita fiiliksen mukaan! Treenit saisin hyvin käyntiin ja kirjastoonkin ehtii hyvin. Oi ihana joululoma!Ja pah.. Olin tietenkin unohtanut kirjoittaa kalenteriin, että ollaan perinteen mukaan sukulaisten kanssa ulkoilemassa tapaninpäivänä, joka tietenkin on maanantaina. Sitten minua pyydettiinkin lapsia hoitamaan. Hmm, raha on tiukilla, yksi ilta vain, no miksi ei! Sen jälkeen pyydettiin lastenhoitohommiin toiseen perheeseen. Oi ihanaa, en ole nähnyt tyttöjä pitkään aikaan, tottakai tulen! Lastenhoitoa kahtena päivänä 12-16, eihän se ole paljoa? Ainiin, minun piti jo yli kuukausi sitten viedä ruokapöydällä oleva mökin kahvikone ystävälle lainaan, ensi viikolla ehdin! Siihen menee yksi ilta, no ilta ystävän seurassa, kivaa siitä tulee.


Hei, mitä jos kutsutaankin pieni porukka meille glögille uuden vuoden aattona? Hyvä idea! Ei sitten tarvitse kahdestaan kotona pohdiskella sitä, miten muut pitävät hauskaa yhdessä. Sitä varten pitää vähän siivota, tai paljon.. Ei se mitään, sitähän me kuitenkin halutaan, siisti koti! Voi ei, Mangon ja Demin rokotukset on kaiken stressin keskellä jääneet hoitamatta! Ensi viikolla ehtii onneksi ja samalla pitää hoitaa Mangon jälkitarkistus (maitorauhastulehduksen jälkeen)! Ääh, piilarit on loppu ja kohta pitäisi vaihtaa seuraaviin kuukausilinsseihin. Näöntarkistus piti tehdä jo yli puolivuotta sitten.. Eiköhän hoideta sekin ensi viikolla ja samalla saan ostettua uudet piilarit. Siitä tulikin mieleen, että hammaslääkärikin on  varaamatta, laitetaanpa sekin asia kuntoon ensi viikolla!

Ja näin aluksi täysin tyhjä viikko kalenterissa täyttyikin yllättäen mm. näistä asioista ja enköhän minä vielä jotain tuohon keksi lisää, ettei vaan tulisi tylsää.. Ainiin, tosiaan, ne lukemiset ja treenit vielä. Joululoma, mikä se on?

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti