keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Viikkokatsaus vko50

Nyt vihdoin viimein viime viikon viikkokatsaus. Maanantaina olikin yllättäen vapaapäivä kun lastenhoito peruuntuikin. Koska olin lepoviikonlopun jälkeen edelleen todella uupunut, päätin hyödyntää vapaapäivän ja levätä vähän eri tavalla =ilman siivouskieltoa :D Lepopäivästä ja kivasta ohjelmasta huolimatta viime viikko tuntui todella rankalta! Pimeys vaikuttaa selkeästi hieman liikaa minuun + joulu- ja muuttostressit siihen päälle. Ehkä siitä johtuen jäi treenit taas väliin, en onnistunut ottamaan itseäni niskasta kiinni.



Kivaa ohjelmaa oli tiistain hieronta ja uuden asunnon muuttoinfo, perjantaina oli vuorossa lääkäripäivien perehdytys. Tammikuussa on taas lääkäripäivät ja olen kolmatta kertaa mukana järjestämässä lääkäripäiviä avustajana. Vaikka päivät saattavat olla pitkiä, ovat ne myös todella kivoja! Saliavustajana kursseilla on todella mielenkiintoista kun pääsee seuraamaan luentoja!

To-su meni töissä/koulutuksessa ja muu viikko pääosin stressatessa. Väsymys on ollut valtava, vaikka olenkin nukkunut melkein joka päivä hieman pidempään. Unenlaatu on kuitenkin ollut surkeaa ja stressin takia nukahtamisvaikeudet ovat myös tulleet taas kuviin. Tajusin, että meidän jokaisella lemmikillä on ollut tänä syksynä jotain terveydellisiä ongelmia joista olen stressannut. Stressi ja pelko pahimmasta vie paljon energiaa (ja yöunet myös), ei siis ihme, että olen ollut niin väsynyt. Voisinkin kirjoittaa kokonaan oman postauksen aiheesta, niin ei tarvitse avata aihetta enempää tähän.



Tämän viikon tavoitteena on vähentää stressiä. En oleta, että kerkeäisin treenaamaan kun jouluhommia on vielä hoitamatta ja olen vielä to-pe töissä. Kiire tulee kaiken homman kanssa, mutta tiedän, että saan apua jos tarvitsen ja väsään vaikka omin käsin "lahjakortteja" jouluaattona, ellen kerkeä kaikkia lahjoja hankkimaan aikaisemmin. :D

-Mallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti