keskiviikko 3. elokuuta 2016

Unipäiväkirja osa1

Päätin tässä jossain vaiheessa alkaa kirjoittamaan uniani paperille, kun nyt olen nähnyt niin paljon painajaisia viime kuukausien aikana. Yleensä en muista uniani enää aamulla, mutta joskus ne vainoavat minua vielä koko aamupäivän, tai ainakin painajaisen aiheuttama ahdistus. Muutamia unia olen jo saanut paperille ja ajattelin jatkossa jakaa oudot uneni teillekin. Unipäiväkirjan osia ei tule kauhean tiuhaan tahtiin, koska kuten sanoin, en yleensä muista uniani enää aamulla. Painajaiseni ovat yleensä melko huvittavia jos muistan ne aamulla.



Tässä siis ensimäinen ylös kirjaamani painajaisuni. Unessa olimme porukalla jonkinlaisella mökkialueella. Alueella oli jostain syystä vaarallista liikkua ulkona, joten kökimme pienessä mökissä ja huusimme ulkona liikkujille, että siirtyisivät sisätiloihin. Minulla oli kylmä, joten menin lämmitettyyn saunaan istumaan muutaman tyypin kanssa. Jostain syystä unessani oli vanha ala-asteen luokkakaverini, jota en ole vuosiin nähnyt. Hänellä oli kuuma ja halusi pitää saunan ikkunaa auki. Minähän en normaalisti räjähdä kovin helposti kavereille tai tutuille, mutta unessa menetin malttini totaalisesti ja karjuin täyttä kurkkua.



Unen seuraavassa vaiheessa muistin yhtäkkiä, että tarvitsen jotakin toisesta mökistä. Ulkona alkoi hämärtää ja tiesimme, että sudet tulisivat pian esiin. Lähdin juoksemaan viereiseen mökkiin ja yhtäkkiä näin suden, joka lähti perääni. Juoksin minkä jaloistani pääsin ja olinkin jo repimässä mökin ovea auki, kun susi yhtäkkiä juoksi suoraan ohitseni juuri avaamastani ovesta sisään. Paniikissa paiskasin oven kiinni ja huusin kaikille, että susi on mökin sisällä. Pelkäsin, että se kohta pääseekin ulos ja kimppuuni.



Yhtäkkiä ovi aukesi ja olin aivan varma siitä, että seuraavaksi susi raatelee minut. Kynnyksellä seisoikin yllättäen pienen pieni sudenpentu. Painajaiseni ei kuitenkaan ollut vielä päättynyt vaan seuraava stressinaihe unessa oli, että miten ihmeessä saamme hoidettua kolme koiraa, yhden kissan ja vielä yhden sudenpennun? :D

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti