maanantai 8. elokuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus 31

Eipä taaskaan mennyt viikko ihan niin kuin ajattelin.. Tällä kertaa ei ollut kiinni kiireestä ja stressistä, vaan ihanasta migreenistä. Minulla on ollut kova migreeni päällä lähes koko viikon. Perjantai iltana, kun oltiin oltu mökillä muutama tunti, alkoi migreeni hellittämään kunnolla. Eli treenit jäi taas tältä viikolta. Lauantaina touhusin kyllä sen verran, että sain hyvän selkä ja käsitreenin tehtyä ja sunnuntaina kaadoin puita, jolloin selkä pääsi sahatessa kunnolla hommiin.

rentoutumista mökillä


Migreenistä huolimatta en jäänyt koko viikoksi kotiin lojumaan. Maanantaina oli tietenkin rauniotreenit, tiistaina vaarin hautajaiset, keskiviikkona labbiksen hammastarkastus ja illalla käytiin poikaystäväni vanhempien kanssa syömässä, perjantaina lähdettiin mökille. Torstai taisi olla ainoa päivä jolloin todella lepäilin, migreenin takia nousin sängystä vasta klo.14, koska ei ollut pakko nousta minkään menon takia. Viikonloppu mökillä oli todella rentouttava, kuten aina, siihen oli hyvä lopettaa viikko.

Alkupalaa Meripaviljongissa


Viime viikolla piti aloittaa lukeminen, mutta eipä siitä tullut mitään. Mietin kuitenkin viikonloppuna mökillä touhutessani sitä, että viime viikon lomailu teki varmasti minulle hyvää migreenistä huolimatta. Oikeastaan migreenin ansiosta otin oikeasti rennosti, enkä vaatinut itseltäni mitään. Tällä viikolla pitäisi sitten saada vaikka mitä aikaan kun viime viikko meni lomaillessa. En vain tiedä miten osaisin olla vaatimatta itseltäni liikoja? Yritän tehdä tänään jonkinlaista realistista suunnitelmaa siitä, mitä ehtisin ja pystyisin saamaan aikaiseksi tällä viikolla. Toisaalta voisin ajatella, ettei haittaa vaikka tästä tulisi myös lomaviikko? Töitä on näillä näkymin vain torstaina.

viime viikolla harjoittelin myös tällaisen lettikampauksen tekoa, vielä kaipaan hieman harjoitusta :D


Treenipäiväkirja vko31

Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: Lepo
La: Touhuamista mökillä: kasvillisuuden ja kaislojen repimistä, rannan haravoimista ym.
Su: Touhuamista mökillä: puiden kaatoa käsin sahaamalla

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti