tiistai 16. elokuuta 2016

Treenipäiväkirja + viikkokatsaus vko32

Pahoittelut myöhästyneestä viikkokatsauksesta! Päivät tuntuvat menevän aivan liian nopeasti tällä hetkellä. Vaikka edistyin loistavasti elämäntapamuutos-projektissani kesän aikana, alkaa nyt tuntua siltä, että olisin palannut lähtöruutuun. Tiedän toki ettei se ihan niin ole, olenhan kuitenkin saanut paljon asioita hoidettua. Vaikka en aluksi halunnut myöntää sitä itselleni, menin jonkin verran sekaisin vaarini kuolemasta. Sehän on tietenkin ihan luonnollistakin, vaikka emme olleet mitenkään super läheisiä. Vaari on kuitenkin ollut mielessäni päivittäin.



Mielestäni olen nukkunut entistä huonommin ja unirytmi on jälleen aivan sekaisin. Olen unohdellut asioita entistä enemmän, enkä ole treenannut. Viime viikolla alkoi myös välillä olemaan flunssainen olo. Tuntuu, että kaikenlaista ohjelmaa on koko ajan ja kotona kamala kaaos. Kotikaaosta ei ehdi selvittämään kun ei kerkeä olla kunnolla kotona ja hommaa on niin paljon. Väsymys painaa koko kropassa, tällä viikolla on pakko saada tämä tyttö parempaan kuntoon!

Onneksi meillä on kotona näitä ihania karvapalleroita piristämässä :)


Viime viikolla oli joka päivä jotain ohjelmaa. Maanantaina siivoilin mökkiviikonlopun jälkeen kaaoksen vallassa olevaa kämppäämme, sain varattua itsepalvelukirppikselle paikan kuukaudeksi ja laputin kirppiskamaa seuraavaa päivää varten, illalla oli tietenkin rauniotreenit. Tiistaina vein aamusta vähän tavaraa kirpparille, jonka jälkeen siivoilin kotona odotellessani tv-tasomme pois kuljetusta. Tv-taso hajosi kappaleiksi kun sitä kannettiin, siinä hajosi yhdellä miehellä naama (ei onneksi kovin pahasti, vaikka rajun näköinen tuleekin olemaan), toisen uusi tv-taso (sen saa varmasti kasattua, osat vain irtosivat toisistaan) ja meidän parkettilattia. Onneksi en pyytänyt mitään tv-tasosta, koska tuon jälkeen en olisikaan voinut ottaa rahaa vastaan. Katastroofin jälkeen koitin kasata itseni vaarin uurnanlaskua varten, jonka jälkeen käytiin vielä sukulaisten kanssa ravintolassa syömässä. Kotiin päästyäni otin pennun mukaan ja lähdin pitkälle kävelylle tuulettamaan ajatuksiani.

Meidän uusi lattia...


Keskiviikkona raahasin taas lisää tavaraa kirpparille ja sitten oli "pakko" käydä elokuvissa, koska meillä oli yksi leffalippu menossa vanhaksi. Kävimme katsomassa Suecide squad:in (tykkäsin!) ja sen jälkeen kiertelimme hetken kaupungilla. Torstaina olin töissä ja illalla kävin äidin kanssa Ison omenan avajaisissa kuuntelemassa Eriniä. Perjantaina siivoilin taas ja iltapäivällä lähdettiin poikaystäväni vanhempien kanssa isovanhempien järjestämiin rapujuhliin. Lauantai meni poikaystäväni serkun häissä ja sunnuntaina kävin ensin lounaalla isäni luona ja sitten äidin luona kahvilla.

Rapuja!


Tällä viikolla aion päästä täältä pohjamudista taas ylös ja päihittää alkaneen flunssan. Kyllä tämä tästä!

Treenipäiväkirja- koko viikko lepoa...

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti