torstai 18. elokuuta 2016

Onko kesä nyt ohi?

Syksy tuli yllättäen, heti kun koulut alkoivat. Olen elätellyt toivetta, että kylmempi sää olisi ohi menevää. Huomaan, etten tämän väsymyksen keskellä todellakaan ole valmis syksyyn. Heti kun säät viilenivät, iski flunssa päälle, palelen koko ajan, eikä harmaa sää houkuttele ulkoilemaan. Viikonlopuksi ja ensiviikoksi on onneksi luvattu taas lämpöisempää säätä. Luulen kuitenkin, että aamut ja illat ovat syys sään mukaisesti viileitä.



Oikeasti pidän kaikista vuoden ajoista, eikä minua yleensä haittaa syksyn alkaminen. Päin vastoin, innostun yleensä syksystä, koska sehän tarkoittaa sitä, että talvikin tulee pian! Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että energia kun muutenkin on nollissa, tuo harmaa kylmä sää ei auta ollenkaan. Tätä kirjoittaessani, tuo aurinkokin ehti tulla hetkeksi esiin pilvien takaa, mutta harmaalta näyttää taivas silti.



Ehkä tässä pitää taas ottaa kirkasvalolamppu ja muut kikat käyttöön, jotta saisin energiaa. Jotain täytyy keksiä, tai ehkä ottaa itseään niskasta kiinni ja saada rutiinit taas (parempaan) kuntoon. Nyt tunne on koko ajan se, että pää on täynnä kaikkea mitä pitäisi tehdä, mutta väsymyksen takia mikään ei ole tehokasta. Tänään mennään kuitenkin vasta torstaissa, ehkä tällä viikolla tapahtuu vielä ihmeitä, ei voi tietää. :) Haluaisin jaksaa nauttia syksystä!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti