perjantai 26. elokuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko33

Pahoittelut blogihiljaisuudesta ja myöhäisestä viikkokatsauksesta! Viime viikolla kamppailin on/off flunssan kanssa, joka lopulta vei voiton sunnuntai iltana. Tämä viikko on siis vietetty enimmäkseen sohvalla lojuen. Kaikki energia on käytetty "pakko tehdä" asioihin ja muista hommista olen pitänyt sairaslomaa, mutta takaisin viime viikkoon.



Viime viikolla kirjoittelinkin väsymyksestä ja flunssasta ja koitin ottaa rauhallisesti ja lepäillä. treenitauko siis jatkui edelleen. En oikeastaan vaatinut itseltäni mitään viime viikolla, koska päätin mennä kropan mukaan, joka selkeästi vaati lepoa. Flunssa oli kuitenkin näköjään päättänyt tulla, joten ehkä minä vain pitkitin sitä ottamalla rauhallisesti.

Järvi Pentalan saarella


Todellisuudessa olisin ehkä voinut välttää tämän taudin jos olisin perunut lauantain työvuoron ja jättänyt väliin sunnuntain Espoon saaristopäivien Pentala visiitin. Mutta turha jossitella! Keikkatyön huono puoli on se, ettei rahaa tule jos sairastuu, eli olisi jäänyt päivän palkka saamatta. Pentalassa oli todella mielenkiintoista käydä. Oltiin vain muutama tunti, eikä olo ollut mikään paras, joten olisi kiva käydä uudestaan tutustumassa paikkaan paremmin.



Viime viikosta jäi kuitenkin hyvä fiilis, vaikka tuntuu etten saanut mitään fiksua aikaiseksi. Sain kuitenkin levättyä ja rentouduttua, vaikka kamala väsymys välillä ahdistikin.

treenipäiväkirja: Pientä venyttelyä päivittäin

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti