tiistai 30. elokuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko34

Viime viikosta ei olekaan paljon kerrottavaa. Alkuviikko meni kuumeessa ja flunssassa, kuume hellitti muutaman päivän jälkeen, mutta flunssa jylläsi koko viikon. Flunssa vei kaikki voimat, johon varmasti osasyynä oli se, että energiat olivat muutenkin vähissä jo ennen flunssaa. Maanantaina päätin ottaa kokeiluun HBO-Nordicin, jonka parissa vietin lähes koko viikon.



Keskiviikkona jaksoin onneksi käydä ilmottautumassa aikuislukioon, jonka ensimmäinen jakso alkoi jo eilen. Sen jälkeen linnottauduin takaisin sohvalle. Torstaina käytiin viemässä tavaraa taas itsepalvelukirpparille ja ruokakaupassa. Olin ajatellut olevani jo melkein terve, mutta kauppareissun jälkeen sohva kutsui taas. Perjantaina herätessäni iski yskänkohtaus ja tajusin heti, ettei flunssa ole vieläkään hellittänyt.



Perjantain aikana olo parani kuitenkin hieman, mutta jännitin tulevaa viikonloppua. Poikaystäväni oli nimittäin lähdössä Turkuun viikonlopuksi ja minulle jäi lauman hoito. Lisäksi minulla oli lauantaina työpäivä. Onneksi olo olikin jo sen verran parempi, että viikonloppu meni ihan hyvin. Sunnuntai aamuna kävin jopa hyvän ystävän luona aamupalalla.



Tällä viikolla haluan päästä tästä flunssasta kunnolla eroon! Kaikenlaista ohjelmaa riittää joka päivälle, eli katsotaan miten käy. Koitan ottaa rauhallisesti vaikka kunnon kotona lepäily ei olekaan mahdollista.

Treenipäiväkirja: --------

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti