keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Hemmetin helmikuu..

Voihan helmikuu, minne se jo katosi? Eipä mennyt mulla todellakaan putkeen kyseinen kuukausi. Kuun alussa oli muutto juuri takana ja laatikoita, kasseja ja tavaraa joka puolella. Yksi koirista repi puolet turkistaan irti stressin takia, itse kamppailin kuun alkupuoliskon flunssaa vastaan ja loppupuolen kärvistelin flunssan kourissa. En todellakaan tajua minne koko kuukausi katosi?



Kun mietin mennyttä kuukautta, alkaa ahdistamaan.. Väsymys on ollut kovaa ja olen nukkunut todella huonosti. Koitan kuitenkin nykyään aina ajatella mahdollisimman positiivisesti, vaikka päällimmäiset fiilikset ensin olisivatkin negatiivisia. Elikkä mitäs kivaa helmikuussa tapahtuikaan? Ainakin olen päässyt nauttimaan uuden asunnon saunasta! Ystävien kanssa on myös vietetty aikaa (toivottavasti vielä enemmän tässä kuussa!). Koirat ovat nauttineet uuden asunnon tilavuudesta ja uusista leluista, niiden riemua on ollut ihana katsella. Lumimyrskykin yllätti vielä, vaikka luulin talven olevan jo ohi, ihanaa!

Eli vaikka tuntuukin siltä, etten saanut mitään aikaiseksi koko kuukauden aikana, niin onhan paljon kivaakin ollut. Ja tietysti muuttokaaoksen järjestelyyn on mennyt älyttömästi aikaa. Nyt kun flunssa alkaa hellittää ja tavarat alkavat olla paikoillaan, niin eiköhän maaliskuu mene paremmissa fiiliksissä.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti