tiistai 14. maaliskuuta 2017

Horroksessa

Viime aikoina kirjoittaminen on tuntunut todella vaikealta, vaikka ideoita on miljoona. Muutenkin on ollut vaikeaa saada mitään käyntiin. Kirjoittelin muuton jälkeen uudesta alusta ja ajattelin tosissani, että siitä se lähtee, pikkuhiljaa treenit käyntiin, väsymys katoaa ja kaikki alkaa sujumaan. Siihen asti en tietenkään kerennyt ennen kuin iski sitkeä flunssa joka vei kaikki voimat. Flunssan jälkeen pää on tuntunut todella painavalta, migreeni on vaivannut lähes päivittäin ja väsymys painaa.



Kävin eilen taas osteopatiassa ja kerroin osteopaatilleni, että poskiontelot vaivaavat edelleen flunssan jälkeen, jonka takia päässä tuntuu usein painetta ja migreeni vaivaa. Onneksi muistin mainita tämän, jolloin osteopaattini keksittyi myös hieman kasvoihini. Hoidon jälkeen hän kertoi pään alueella olleen paljon kireyttä, erityisesti silmien kohdalla ja muutamissa muissakin kohdissa. Kun kerroin, että pääni on tuntunut jotenkin tunkkaiselta, hän totesi siihen, ettei yhtään ihmettele.



Oloni on todellakin pitkään ollut sellainen kun olisin horroksessa, pää ihan sumussa. Itse syytin siitä väsymystä ja poskionteloita. Ajattelin, että minun pitää vain itse ryhdistäytyä, en osannut ajatella, että tuo olo olisi johtunut pään pelkästään jumeista. Väsymys vaivaa kyllä edelleen, mutta pää tuntuu todella paljon selkeämmältä, ihanaa! Ihan järkyttävää, että ollaan jo maaliskuun puolessa välissä. Koko alkuvuosi on mennyt horroksessa. Ensin muuttohommia, eikä yhtään vapaapäivää, muuton jälkeen taas tuntui siltä, että kuolen väsymykseen jonka jälkeen olinkin sitten muutaman viikon kovassa flunssassa. Flunssan jälkeen onkin ollut näitä pään alueen jumeja, jotka on pitänyt yllä tunkkaista oloa päässäni.

Olisikohan nyt vihdoin uuden alun aika?

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti