perjantai 17. maaliskuuta 2017

En vain pysty vastustamaan..

Tämä vuodenaika on minulle aina todella vaikea, toisaalta kuitenkin ihana. Kevät tulee, aurinko paistaa ja kauppoihin saapuvat pääsiäisherkut. Muuten en olisi niinkään ongelmissa, mutta Fazer minkä teit, mignon munia en vaan pysty vastustamaan.. Niitä saattaa välillä mennä hurja määrä, en aina ole edes laskenut, mutta 15 kieppeillä, mikä tuntuu aivan järkyttävältä määrältä! Voi jopa olla, että muistan ihan väärin ja määrä onkin vielä järkyttävämpi, onhan niitä kaupoissa muutaman kuukauden ajan.



Tänä vuonna olen syönyt jo viisi mignon munaa ja pääsiäiseen on vielä kuukausi.. Okei, mies on napannut muutamasta palasen, eli en ihan viittä ole syönyt, mutta silti! Miten tässä näin kävi? Eihän meidän pitänyt syödä sokerisia herkkuja nyt, hups.. Jostain ihme syystä annan joka vuosi itselleni luvan ostaa ja syödä mignon munia "koska näitä saa vaan kerran vuodessa".



Usein ajattelen, että "vain yksi", mutta siihen se ei ikinä jää.. Onhan suklaa muutenkin ihana asia ja wiener nougat kuuluu lemppari herkkuihin, mutta mignon munat vie ykkös paikan ylivoimaisesti. Siihen varmasti kuitenkin vaikuttaa se, että niitä ei saa vuoden ympäri. Olisikohan mahdollista vetää mignon muna överit? Pääsisinkö sillä tästä paheesta yli? Ehkäpä kokeilen sitä tänä vuonna. ;)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti