sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kun pää ois jo menossa, mutta kroppa ei pysty

Kirjoitin aikaisemmin siitä, että kannattaa todellakin levätä kun kroppa viestittää levon tarpeesta. Mun lepo tuli aivan liian myöhään ja ehkä siitä syystä, tämä flunssa ei meinaa millään hellittää. Tällä viikolla on olo moneen otteeseen tuntunut siltä, että pahin on ohi, eli kunhan saan limat pään onteloista pois niin pöpö on poissa. Kuitenkin herään joka aamu kurkku kipeänä ja super tukkoisena, myös illalla kurkkukipu saattaa muistuttaa olemassa olostaan, vaikka päivisin pysyy kiltisti poissa.

Sunnuntain aamupala(puuro?)


Koska kotona on vielä muuton jälkeistä hommaa, en ole malttanut pysyä paikoillani. Joka päivä on myös tainnut olla jotain pientä ohjelmaa. Olen yrittänyt ottaa rauhallisesti, mutta kun haluaisin niin kovasti saada asioita aikaiseksi. En myöskään jaksa odottaa enää sitä, että pääsen treenaamaan! Nyt kroppa on kuitenkin niin flunssan ja väsymyksen kourissa, että lihakset kipeytyy jopa siitä kun toissa päivänä kävelin hieman normaalia enemmän rappusissa.



Joka kerta kun ajattelen, että "nyt vain aloitan "uuden alkuni" ja saan asioita aikaan, kyllä se flunssa siinä sivussa katoaa", niin flunssa pahenee taas. Huomenna on maanantai, uusi viikko uudet kujeet. Millähän saisin flunssan huijattua pois? Koitan kuunnella nyt kroppaani ja koittaa olla tekemättä liikaa asioita, vaikka haluaisin suunnitella ensi viikolle vaikka mitä ohjelmaa.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti