sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kertyneet kilot

Hävettää.. Minulle on käynyt juuri niin naurettavan kliseisesti, että parisuhde on lihottanut.. Niinhän ne monet tutkimuksetkin sanovat, parisuhde lihottaa. En vaan koskaan ajatellut, että minulle kävisi niin..

Ei mikään paras kuva, mutta ainakin jonkinlaista toditusaineistoa alkutilanteesta..


Kun alettiin tapailemaan, oli kalenterini melko täynnä. Tein paljon töitä, oli kaksi koiraa ja kissa hoidettavana ja lisäksi oli tietenkin treenaaminen. Maksoin silloin 800 euron vuokraa yksin, joten en voinut jättää työvuoroista yhtään pois ja lemmikit oli tietenkin pakko hoitaa. Koska ensimmäistä kertaa elämässäni, olin oikeasti kunnolla ihastunut, halusin tietenkin viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Tästä syystä päädyin jättämään treenit pois.. Olisin tietenkin voinut pyytää miehen luokseni useammin ja mukaan koirien kanssa lenkille, mutta koska hän oli allerginen, en halunnut kiduttaa häntä liikaa. Siedätyshoito kuitenkin toimi ja puolen vuoden päästä mies käytännössä asuikin luonani.

Tässä maha kesällä 2014..
Välillä käytiin jopa yhdessä treenaamassa alkuhuuman jälkeen, mutta opiskelin 1,5 vuotta rakennuksessa jossa oli sisäilmaongelmia ja sen takia olin jatkuvasti kipeänä, joten treenit joutui silloin useasti tauolle. Lisäksi tässä muutaman vuoden sisään on nyt ollut kaksi muuttoa ja perheenlisäystä staffipennun muodossa, jotka ovat vieneet paljon aikaa ja energiaa. Syitä on monia, miksi en ole saanut treenejä pysymään arjessani mukana, mutta eiköhän selitykset riitä ja siirrytään antamaan kiloille kyytiä! En ole ylipainoinen (kohta varmaan olisin ellen tee asialle mitään), mutta en myöskään ole ikinä ollut näin iso, kroppani ei tunnu omalta, joten nyt on aika tehdä asialle jotain! Ehtisiköhän sitä vielä rantakuntoon 2017?

Sanoisin, että tavoitteena on suunnilleen takaisin vanhoihin mittoihin pääseminen, mutta jo silloin haaveilin isommista lihaksista, joten painoa on turha miettiä kovin paljoa, vaikka tietenkin haluaisin saada painoa putoamaan rasvan muodossa. Paino on vuosia sitten ollut 57-58kg ja nyt lukema pyörii 65-66kg kieppeillä..

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti