perjantai 3. maaliskuuta 2017

Päivä Ikeassa

Juttelin muutama päivä sitten siskoni kanssa puhelimessa ja kävi ilmi, että molemmilla olisi tarve käydä ikeassa ostoksilla. Molemmille sopiva päivä löytyikin jo tälle päivälle, perjantaille. Sovittiin, että lähdetään ikeaan jo heti aamusta ja muistelin, että siellä olisi jotain aamupalaakin. Googlailtiin, että aamupalabuffetti on family asiakkaille 4,50, ei paha! Kutsuttiin äiti ja velikin mukaan, joilla molemmilla oli vapaa aamu ja lähdettiinkin porukalla shoppailemaan. Ensin aamupalat naamariin ja sitten ostoksille!



Kierreltiin aika pitkään, koska kaikki katselivat vähän eri asioita. Yhdessä vaiheessa päänsärkykin jo nosti päätään, mutta selvisin kunnialla shoppailukierroksen loppuun. Sitten olikin jo muilla nälkä, itsellä vain kuuma ja pieni päänsärky. Päätettiin kuitenkin palata yläkerran ravintolaan lounaalle ja kyllähän se ruoka maistui minullekin. Siellä katsoin kelloa joka oli jo 14.00 ja aamupalallehan tultiin kymmeneltä, huhhuh.. Perheen kanssa olikin sitten niin mukavaa, että istuttiin ruokailemassa muutama tunti ja kotiin lähdettiin vasta 16 jälkeen. Tulipa sitten vietettyä kuusi tuntia Ikeassa, ohhoh..


Mukaan tarttui hyvän mielen lisäksi mm. muutama pehmo koirille, peili, kattolamppu sekä pieni kenkähylly eteisen kaappiin. Olkkarinpöydistä ei löytynyt meille sopivaa, eikä myöskään tarpeeksi pientä yöpöytää. Täytyy siis kierrellä vielä jossain muuallakin.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti