sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Yöllisiä harhoja?

Yöllä tapahtui jotain, mikä häiritsee minua edelleen. Oliko se totta, vai pelkkää harhaa? Olinkohan vielä osittain unessa? Havahduin unestani tasan klo.0.00, ensin kuulin vain naapurin bileet,  mutta erotin myös toisen äänen. Hetken päästä tajusin kuuntelevani kirkonkelloja. Avasin verhot ja katselin ulos. Pihalla seisoi taksi odottamassa asiakkaitaan, mitään erikoista ei näkynyt. Katsoin jälleen kelloa 0.01, kellot lakkasivat soimasta.



Kävin hakemassa puhelimeni, oli ihan pakko selvittää, että oliko kirkossa joku tapahtuma? En löytäny mitään. Katselin vielä hetken ulos, naapurin vieraat lähtivät taksilla. Bileet oli ohi, kirkon kelloja ei kuulunut uudestaan. Hetken päästä olin itse taas unten mailla. Aamulla herätessäni, oli yöllinen tapahtuma heti mielessäni. Yritin etsiä netistä tietoa siitä, että kuulinko yöllä oikein, en löytänyt mitään. En tiedä oliko kirkonkellot vain unta vai todellisutta. En ehkä saa koskaan tietääkään..

-Mallu

2 kommenttia:

  1. Nyt on tosi kummaa, mutta minäkin kuulin kirkonkellot viime yönä. Asutaakohan me samoilla hoodeilla? Ajattelin, että on joku yökirkko nuorille tai jonkun tapahtuman muistohetki. Outoa, kyllä. Pääsiäisenä ja jouluna kyllä öisin soittavat kirkonkelloja, mutta nyt...?

    VastaaPoista