lauantai 17. syyskuuta 2016

Syksyn aikataulutusta

Olen yrittänyt tehdä lukusuunnitelmaa, treenisuunnitelmaa ja kaikenlaista muuta suunnitelmaa, mutta mistään ei meinaa tulla mitään. Ehkä se on johtunut mua viikkoja vaivanneesta flunssasta ja väsymyksestä tai sitten jostain muusta. Suunnitelmien tekemisessä suurin ongelma on tällä hetkellä se, että on niin paljon kaikkea. Voi olla, etten ole väsymyksen takia uskaltanut suunnitella liikaa ohjelmaa yhdelle päivälle? Tai sitten on vaan oma pää jumittanut niin, etten ole saanut suunnitelmia paperille?



Syksy tuli taas yllättäen ja huomaamattani jäin jotenkin jälkeen. Loppukesän treenitauon jälkeen on tuntunut mahdottomalta saada treenejä mahtumaan mihinkään. Olen myös ollut kipeänä, mikä tietenkin on vaikuttanut, mutta myös treenisuunnitelmien tekeminen on tuntunut todella vaikealta. Kesällä pidin lomaa pääsykoelukemisesta, mikä on taas astunut kuvioihin. Lisäksi aloitin aikuislukiossa aineopiskelijana elokuun lopussa. Torstaina alkoi myös valmennuskurssi.



Työkuviot ovat myös hieman erilaiset kuin kesällä. Kesällä tein enemmän hommia vanhainkodissa ja nyt syksyn tullen on taas enemmän lastenhoitoa (hakua tarhasta/koulusta) ja promootiohommia. Oltiin myös poikaystäväni kanssa laskettu, että pärjäisimme jos tekisin vain kaksi vuoroa viikossa nyt syksyllä, mutta koska hänen työtilanteensa muuttui, olen haalinut itselleni enemmän töitä varmuuden vuoksi. Muuton takia on myös laitettava vähän rahaa säästöön, joitain hankintoja on tehtävä uuteen asuntoon.



Eli nyt yhteen viikkoon täytyy saada mahtumaan työt, aikuislukio, valmennuskurssi, lukemiset, treenit (+selänhoito), muuttohommat (pakkaaminen ym), koirien hoito (+rauniotreenit kerran viikossa) ja vielä perus kotihommat, parisuhde sekä tietenkin omaa aikaa/rentoutumista, jotta jaksaa. Lisäksi olen varmasti unohtanut tuosta listasta jonkun jutun. Jälleen kerran on (usean viikon sairastelun jälkeen) aloitettava unirytmistä! Yllättävän paljon kerkeää tekemään yhden päivän aikana jos vaan aamu lähtee tehokkaasti (ja ajoissa) liikkeelle. Torkuttelusta ja aamujumituksesta täytyy päästä eroon.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti