keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko38

Viikko vierähti taas nopeasti ohi. Ihan suunnitelmien mukaan ei mennyt, tai oikeastaan mitään kunnon suunnitelmaa en ollutkaan viime viikolle tehnyt. Ehkä juuri se olikin ongelmani? Huonosti nukutut yöt vaikuttavat jaksamiseen ja ellen ole tehnyt selkeätä suunnitelmaa jään helposti jumittamaan.Viime viikolla oli taas kaiken näköistä ohjelmaa, vähän töitä, vähän aikuislukiota, rauniotreenit, Bi-4 välitentti, valmennuskurssin biologian luento, itsepalvelukirppiksen järjestelyä, pakkaamista, rauniokokeen järjestämistä ja sunnuntaina ihana rentouttava päivä äidin luona. Sunnuntaina käytiin siskoni kanssa läpi vähän vanhoja leluja, sitten syötiin äidin tekemää makaronilaatikkoa, jonka jälkeen lähdettiin koirien kanssa metsään! Metsälenkin jälkeen käytiin saunassa, jonka jälkeen syötiin ja katsottiin elokuvaa. Ei ollut tarkoitus viettää koko sunnuntaipäivää äidin luona, mutta ihanan rentouttavaa oli!

Hoitolasten kanssa vietettiin heidän koiran 3v. synttäreitä. (kakusta en saanut parempaa kuvaa kun tytöillä oli niin kiire antaa kakku koiralle :D)

Viime viikolla ei taaskaan tullut treenattua kunnolla, mutta metsässä tarpomisen aion poikkeuksellisesti laskea treeniksi, koska lihakset ovat kyllä sitä mieltä, että ovat työskennelleet ahkerasti. :D Tällä hetkellä tunne on se, että kaipaisin kipeästi lisää tunteja vuorokauteen! Liian paljon kaikkea ja liian vähän aikaa. Tällä viikolla aion kuitenkin olla tehokas ja jumittaa vähemmän kuin viime viikolla!

treenipäiväkirja

Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Metsässä tarpomista muutama tunti (+juoksuspurtteja hiekkatiellä)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti