tiistai 20. syyskuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko37

Viime viikolla väsymys sen kuin jatkui. Ollaan yritetty korjata unirytmiä ja nousta aina seitsemän aikaan, mutta kuitenkin on ollut vaikea nukahtaa ja olen nukkunut edelleen huonosti. Jos nyt sitkeästi jaksaa vain nousta ajoissa, niin uskon, että unikin alkaa maistua. Tietysti jos saisin liikunnan mukaan arkeen, niin sekin auttaisi nukkumiseen.Viime viikko meni nopeasti, kuten olin arvellutkin, sillä ohjelmaa oli jokaiselle päivälle. Yksi viikon kohokohdista oli työmaakäynti tiistaina. Torstaina alkoi valmennuskurssi, josta sain taas lisämotivaatiota lukemiseen. Perjantai iltana tunsin itseni todella onnelliseksi, vaikka työpäivä ei ollutkaan mennyt ihan putkeen. Tulin töistä kotiin ja mies oli laittanut ruuat valmiiksi, sain rentoutua sohvalla ja syödä tortillaa. Sen lisäksi jälkiruuaksi oli jäätelöä ja mansikoita. Kaiken kruunasi uuden Vain elämää kauden ensimmäinen jakso!


Lauantai oli viikon ainoa treenipäivä, mutta nyt on ainakin treenattu kerran sairasloman jälkeen, enkä kuollut! :D Ohjelmassa oli hieman erilaista ohjelmaa kun lähdettiin kahden kaverin kanssa Rush Helsinkiin pomppimaan! Luulin, että flunssan ja pitkän treenitauon jälkeen kuolen ensimmäisen 10-15min jälkeen. Väärässä olin! Hyvin jaksoin pomppia koko 45min ja älyttömän kivaa oli! Nyt se on siis todistettu, voin hyvin aloittaa treenailut, ei enää tekosyitä!


Sunnuntaina käytiin pikaisesti auttamassa poikaystäväni vaaria heidän mökillään. Ihana, kaunis päivä, aurinko ja meri. <3 Täytyy myöntää, että sen jälkeen oli sen verran nälkä, että ajettiin mäkkärin drive in:in kautta kotiin. Ei ollut todellakaan fiksu veto, molemmilla on ollut maha kipeänä sen jälkeen.. Tältä viikolta odotan enemmän lukemista ja treenailua.


treenipäiväkirja vko 37

Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: Lepo
La: Trampoliinilla pomppimista 45min
Su: Lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti