lauantai 10. syyskuuta 2016

Still alive!

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Flunssa vaivaa edelleen, vaikka tällä viikolla vointi onkin ollut selkeästi parempi. Alkuviikosta minua ahdisti kovasti viikkokatsauksen kirjoittaminen, koska tuntui, ettei siinä ole mitään järkeä. olisin vain kirjoittanut kolmatta viikkoa putkeen flunssasta ja siitä, etten ole jaksanut mitään ylimääräistä. Päätin siis, että koko viikkokatsaus jää nyt kirjoittamatta.



Jos nyt kuitenkin lyhyesti kerron viime viikosta, enhän minä kuitenkaan sängynpohjalla lojunut koko viikkoa. Aloitin aikuislukiossa aineopiskelijana viime viikon maanantaina. Ensimmäisessä jaksossa mulla on kursseja vain maanantai ja keskiviikko aamuina (BI4+FY4). Ke1 käyn nyt verkkokurssina. Muitakin asioita tuli hoidettua, mutta joka ilta oli kuumeinen olo, vaikka ohjelmaa oli mielestäni vähän. Torstai iltana vein äitini syömään Krog Madameen, tämä oli siis synttärilahja äidilleni (synttärit oli joulukuussa, eli jo oli aikakin). Perjantain olin töissä ja lauantaina olo oli taas todella kipeä, joten päätin jättää hyvän ystäväni tuparit väliin.



Tällä hetkellä olo on melko turhautunut, en jaksa enää flunssaa ja tätä vetämätöntä oloa. Haluan energiaa! Nyt on onneksi vapaaviikonloppu, joten lepoa on varmasti luvassa! Ensi viikolla ei ole yhtä paljon ohjelmaa/ töitä, kun mitä tällä viikolla on ollut, joten eiköhän tämä olo tästä pikkuhiljaa parane. Kivaa ohjelmaa onkin luvassa kun päästään tiistaina työmaakäynnille katsomaan uutta asuntoamme. Odotan myös innolla uusien naapureiden tapaamista. Torstaina on luvassa lisää kivaa (ja motivaatiota lukemiseen) kun valmennuskurssi alkaa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti