sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Aamulla talvi, iltapäivällä kevät!

Täällä taas pitkästä aikaa! Paljon löytyy postausideoita ja moni teksti onkin jo melkein valmiina, mutta jostain syystä en ole saanut julkaistua mitään. Tämä viikko on tuntunut todella raskaalta kun avopuoliso on ollut kipeänä ja olen joutunut yksin hoitamaan lemmikit ja kodin, siihen päälle on vielä ollut tuon yhden miesflunssapotilaan hoito.



Perjantaina oli oikein mukava ulkoilla koirien kanssa, vaikka se muuten on tuntunut hieman raskaalta kaiken muun ohessa. Aamulla oli ihana talvinen keli, kaikki koirat innostuivat lumesta, karvalasten riemua oli ihana seurata. Iltapäiväkävelyllä saikin yllättäen nauttia auringosta ja asvalttikin oli ehtinyt osittain kuivua. Kaksi vuodenaikaa yhden päivän aikana, mutta vaikka itse olenkin talvi-ihmisiä, niin olisi kevät nyt enemmän kuin tervetullut! Loskakelit= kuraiset koirat, ei jostain syystä houkuttele.. :D Ensi viikolle onkin vissiin luvattu keväisempää säätä, toivottavasti aurinko näyttäytyy vähän enemmän, siitä kun saa niin paljon energiaa!



Nyt toivon, että tällaiset suunnittelemattomat blogitauot jäisivät pois. Aina kun on muutama päivä mennyt niin, etten ole ehtinyt blogin pariin, alkaa kynnys nousta ja paluu kirjoittamisen pariin tuntuu päivä päivältä vaikeammalta. Alkaa tuntua, että "pitäisi", blogi alkaa stressaamaan, vaikka nautin sen tekemisestä. Joka kerta kun saan itseni taas rauhoittettua blogin pariin, huomaan kuinka kivaa tämä onkaan ja ihmettelen miksi asia on ahdistanut. Ehkä kaiken muun stressin keskellä myös kivoista rentoutumis tekemisistä tulee päässäni suorituksia ja koska olen päättänyt etten ota blogista stressiä, jää se aina sivuun jos se alkaa tuntumaan yhtään stressaavalta.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti