keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 14/2017

Viime viikko hujahti taas hetkessä ohi ja kerkesin jo ajattelemaan, ettei siitä ole mitään kerrottavaa, mutta kyllähän sieltä jotain löytyy. Kolme päivää meni töissä ja taas pitkästä aikaa oli yksi todella aikainen aamu, kun töissä piti olla edustavana jo klo.7.00. Vaikka seuraavat aamut eivät olleet ihan niin aikaisia, niin tuntuivat ne tuon ensimmäisen päivän jälkeen kuitenkin rankoilta, koska jostain syystä en taas oikein nukkunut kunnolla (työstressiä?).



Kerroinkin jo lauantaisista polttareista ja sunnuntai menikin migreenissä sohvalla leväten. Myös isoja asioita tapahtui viime viikolla, isoja päätöksiä tuli tehtyä (vahingossa, siitä lisää huomenna) ja sen lisäksi pitkään suunnitelmissa ollut projekti käynnistyi. Minä nimittäin allekirjoitin paperit puolen vuoden valmennuksesta! Aloitan pääsiäisen jälkeen fysioterapeutti-pt:n kanssa selkä+kroppa kuntoon projektin, olen todella innoissani siitä!

Treeniä ei tullut muuta kuin polttaripäivän ohjelmaan kuuluvat treenit, mutta kylläpä tuntui yläkropassa sunnuntaina ja maanantaina!

Eli ainoa treenipäivä oli:

La: Tankotanssi 45min, ilmajoogan kaltaista temppuilua 45min

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti