maanantai 3. huhtikuuta 2017

Viikkokatsaus vko13/2017

Jess, nyt jatkuu taas viikkokatsaukset! Vaikka viime viikosta ei olekaan kauheasti kerrottavaa, niin haluan kuitenkin saada taas viikkokatsaukset käyntiin, varsinkin kun treenit lähti viime viikolla käyntiin, jee!Eilen kerroinkin jo siitä, että viime viikko meni hieman erilaisissa merkeissä kun poikaystävä oli kipeänä ja lemmikkien sekä kodin hoito oli kokonaan minun vastuullani ja siihen päälle vielä miesflunssapotilaan hoito. Jännää oli se, kuinka isolta ero "normaaliin" arkeen tuntui. Tietysti silläkin oli osansa, että olen muuton jälkeen ollut todella väsynyt, kärsinyt paljon migreenistä ja toinen nilkkakin oli pitkään kipeänä, eli mies on hoitanut enemmän koirien ulkoilutuksia. Nyt hoidin melkein viikon kaikki yksin, vasta sunnuntaina päästiin yhdessä lyhyille kävelyille.
Moni saattaa ihmetellä miten koirien ulkoilutus voi tuntua niin rankalta ja täytyy sanoa, että se hieman yllätti itsenikin. Meillä on edelleen kolmen koiran kanssa hieman haasteita, meidän kohta 1,5v staffipentumme on nimittäin edelleen niin pentumaisen innokas. Kaikki menee hyvin jos ulkoillaan yhdessä, mutta jos koirat ulkoiluttaa yksin, on paljon helpompaa mennä Pandan kanssa erikseen. Ulkoilu kolmen koiran kanssa sujuu kyllä, mutta ulos meneminen on hieman haasteellista kun Panda on niin innoissaan (juoksisi mieluiten rallia edes takaisin niin pitkälle kun remmiä riittää) ja pissalle on aina kova kiire. Koirat kyllä huomaavat jos keskittyminen herpaantuu ja kun kaikki huomio menee ulos mennessä Pandaan, osaavat Mango ja Demi hyödyntää tämän ja sitten onkin nainen solmussa kolmen koiran kanssa, jotka kaikki ovat menossa eri suuntiin. :D Eli viime viikon olen tehnyt tupla ulkoilut, koska en ole jaksanut ulosmeno pelleilyä, tai no yhtenä iltana veljeni oli käymässä ja sain sitten apua ulos lähtemiseen, jolloin iltakävely kolmen kanssa sujuikin hyvin. Kolmen kanssa ulos lähtemistä täytyykin alkaa treenaamaan enemmän, viime viikolla ei vaan riittänyt siihen energiaa.Koirapohdintojen jälkeen vielä viime viikon treenipäiväkirjaa:

Ma:Lepo
Ti: Jamaican Dance Hall-tanssitunti 60min
Ke: Kiipeilyä (bouldering) 60min
To:Lepo
Pe:Lepo
La:Lepo
Su:Lepo

Vaikka olisikin tehnyt mieli treenata vielä loppuviikosta, niin ei se tullut mieleenkään kun pitkän treenitauon jälkeen lihakset (varsinkin ylävartalon), todella kipeytyivät.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti