maanantai 25. huhtikuuta 2016

Miten päästä takaisin arjen rytmiin sairastelun jälkeen?

Oon ollut nyt viikon verran "sairaslomalla". Onoff kuumeilua ja inhottava flunssa. Vaikka jaksoinkin loppuviikosta hoitaa joitakin asioita, niin huomasin, että se vähäkin vei kaikki mehut. Lauantaina vietettiin yhden kaverin synttäreitä. Pidettiin tyttöjen ilta, laitettiin ruokaa ja saunottiin. Ja oli muuten älyttömän hyvää ruokaa! Vaikka olin lauantain vesilinjalla (yhtä skumppalasillista lukuunottamatta) ja kotona jo kymmenen aikaan, niin sunnuntai meni kuitenkin aikalailla koomassa sohvalla lojuen. Sen verran hauska ilta oli kuitenkin tyttöjen kanssa, etten todellakaan kadu mukana olemista!

kilistely skumpat


Yksi varmastikin yleinen ongelma sairaslomalta arkeen palaamisessa on unirytmi. Ennen flunssan iskemistä nousin 6.30-7.00 aikoihin. Nyt nukkuisin mieluusti yli kello kymmenen. Tänään tuntui todella raskaalta nousta 9 jälkeen koiria ulkoiluttamaan. Tai no, nousinhan jo 8 aikaan, mutta siirryin sohvalle jatkamaan uniani.. Huomenna pitäisi olla jo ysiltä valmennuskurssin luennolla. Apua, en tiedä miten käy.. Täytyy vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä ajoissa nukkumaan, jotta saa unirytmin taas raiteilleen. Tänään se ei vaan välttämättä onnistu kun meillä on Mangon kanssa rauniotreenit illalla, ne saattaa nimittäin välillä venähtää.

ihana mansikka-halloumi salaatti <3


Pääsykoelukemisen suhteen menee todella huonosti. En halunnut kipeänä stressata lukemista, vaan rauhassa lepäillä. Nyt on kuitenkin vierähtäny viikko ilman lukemista! Huhhuh, pikkasen ahdistaa. Mielummin menisin kirjastoon pänttäämään kun valmennuskurssille. Olen jotenkin pettynyt kurssiin, tai oikeastaan itseeni. Tuntuu siltä, että minun pitäisi osata jo paljon enemmän, jotta kurssista olisi hyötyä. Mutta eiköhän lähde arki taas rullaamaan, kunhan vaan pääsee aamulla sängystä ylös! :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti