keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Viimeiset kouluhommat

Life Coach opinnot on ihan loppusuoralla! Vielä tänään ja huomenna on valmennuksia, vähän stressaa, mutta loppu häämöttää jo! Lauantaina on loppukoe ja sunnuntaina pitäisi valmistua!

Täytyy sanoa, että onneksi hommat alkaa olla paketissa, sillä raskausväsymys vain lisääntyy. Uni huononee koko ajan, mutta tuntuu muutenkin siltä, että väsymys lisääntyy. Kouluhommien suhteen on jo muutaman kerran ollut sellainen olo, ettei tästä tule mitään, siis väsymyksen takia. Nyt täytyy vaan pitää sormet ristissä, että viimeiset hommat menee putkeen. Ajattelin sitten ostaa itselleni juustonaksupussin palkinnoksi, kun niihin iski himo jo muutama päivä sitten.



Tästä tuli nyt vain lyhyt tilannekatsaus, koska illan ryhmävalmennus vie ajatukset koko ajan muualle. Ryhmä on isoin tähän mennessä ja haluan todella onnistua. Samalla kun jännittää ja ahdistaa, olen innoissani. Pelkään vain että taas höpötän asiat aivan liian nopeasti ja lisämateriaalitkin tulee käytyä ennen valmennuksen päättymistä. Toisaalta olen mielestäni jo oppinut paljon muutamasta valmennuksesta jotka olen pitänyt, joten eiköhän tämä mene vielä paremmin!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti