tiistai 11. syyskuuta 2018

Loistava fiilis!

Ai, että nyt on vaan niiiin hyvä olla! Oli pakko tulla tännekin fiilistelemään hyvää oloa, ettei se vaan unohdu! Muutaman päivän on ollut mieli niin maassa, että itseänikin on pelottanut, mutta nyt tuntuu siltä, että olen herännyt uudelleen eloon!



Aamulla herätessäni olo ei todellakaan ollut tämä. Väsytti valtavasti ja mietin miten ihmeessä pystyn valmentamaan. Mielialaa nosti kuitenkin jo se, että sain itseni valmiiksi ja kamat kasaan ajoissa ennen lähtöä. Ennen kaikkea hyvän fiiliksen loi onnistunut kampaus ja lempparitakin päälle vetäminen. Viime aikoina tuntuu siltä, että olen pukeutunut niihin vaatteisiin jotka päälle mahtuu, eikä useimmiten kauhean tyylikkäästi. Ylipitkät hiukset on ollut hankala saada siistiin kampaukseen kun en ole mitään erikoisempaa jaksanut väsätä. Tänään totesin, että muutaman pinnin käyttäminen nutturaa tehdessä ei todellakaan ole niin iso juttu, mutta tuo todella hyvän fiiliksen kun tuntuu kotoota lähtiessään siltä, että näyttää ihan hyvältä. Asun pilasi ainoastaan vanhat rikkinäiset lenkkarit, mutta muissa kengissä en pysty kulkemaan, kiitos raskauden, mutta sekään ei tänään haitannut minua.

Tämän aamun valmennus paransi mielialaa entisestään. Valmennuksen jälkeen fiilis oli katossa! Kuten arvasin, kotiin tullessani mieliala hieman laski varmaankin kaaoksen ja tehtävien asioiden takia. Yritän kuitenkin olla ahdistumatta siitä ja nauttia hyvästä olosta tänään!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti