keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Rv 32+6

Tänään on jo rv32+6, eli raskausviikkoa 33 mennään ja huomenna alkaakin jo viikko 34! Viime aikoina en ole ollenkaan pysynyt laskuissa mukana kun on ollut niin paljon tekemistä, mutta onneksi on preglife sovellus josta voin kurkata missä mennään. Sovellus kertookin tänään, että päiviä laskettuun aikaan on enää 50, iik!

Viimeisen viikon aikana muutoksia on tapahtunut taas enemmän. Huomaan, että maha on alkanut laskeutua, sillä lyhyestäkin kävelystä alkaa alavatsa kipuilemaan ja vihlomaan. Siihen auttaa osittain mahan "kantaminen" käsin. Supistuksiakin on alkanut tulla enemmän ja se huolestuttaa välillä. Väsymys on taas lisääntynyt, eivätkä edes aurinkoiset päivät lisää energiaa.


Olen tiedostanut, että tarvitsen enemmän lepoa, mutta samalla se turhauttaa. On turhauttavaa kun tuntuu ettei pysty tekemään mitään. Kotona puuhaillessa pitää koko ajan ottaa taukoja kun joku paikka kipuilee tai supistaa. Onneksi opinnot ovat pian kasassa, enää 1,5 viikkoa valmistumiseen (ellei tule ylläreitä). Sen jälkeen kerkeää varmaan melkein joka päivä päiväunille.

Tuntuu oudolta, että huomenna on tasan 7 viikkoa laskettuun päivään, aika menee nopeasti! Seuraavat pari viikkoa varmaan vielä hujahtavat nopeasti ohi ja ehkä vielä pari viikkoa siitäkin eteenpäin kun pääsen vihdoin siivous, järjestely  ja vauvantarvikkeiden hankinta hommiin. Hurjaa, kohta meidän pieni poika on jo täällä! <3

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti