maanantai 13. huhtikuuta 2020

Pääsiäinen 2020

Tämän vuoden pääsiäinen on varmasti ollut monelle todella erilainen. Me ollaan yleensä käyty mökillä tai vähintään äidin luona syömässä. Usein ollaan kuitenkin menty vain päiväksi mökille tai äidilleni, joten pääsiäisen vietto kotona ei ole ihan uusi juttu. Jostain syystä meillä ei kuitenkaan ole mitään pääsiäiskoristeita ja yleensä ainoa pääsiäisestä kertova asia meidän kodissa on ollut suklaamunat, erityisesti mignonmunat. Tänä vuonna oikein repäistiin ja pyysin miestä ostamaan kauppareissulla "jotain pääsiäiskukkia". Ihanat värikkäät tulppaanit ovatkin nyt ilahduttaneet meitä muutaman päivän.

Perjantaina meillä oli oikeastaan ihan tavallinen arkipäivä, mies teki opinnäytetyötään ja itse hoidin taaperoa ja kotia. Lauantai alkoi samoissa merkeissä (paitsi, että mies jumitti tietokoneella ihan muuten vaan), mutta taaperon päikkäreiden jälkeen lähdettiin käymään mökillä ulkoilemassa. Otettiin ruokaa mukaan, joten syötiin ja ulkoiltiin mökillä ja tultiin sitten takaisin kotiin. Tämä lyhytkin mökkireissu oli todella ihanan piristävä! Me ei tällä hetkellä haluta ulkoilla omalla asuinalueella, koska ihmisiä on paljon ja turvaväleistä ei moni välitä. Onneksi oma mökki on lähellä!


Sunnuntai olikin sitten aivan ihana päivä! Oltiin suunniteltu lounaaksi valkosipulikermaperunoita ja pihviä, nam! Ollaan ehkä kerran aikaisemmin paistettu pihvejä kotona ja siitäkin on varmaannelisen vuotta aikaa, kylläpä maistui hyvältä! Kun saatiin taapero päikkäreille, niin alkoikin parveke hommat. Meillä on parvekkeella lankkulattia ja olisi tarkoitus saada imuroitua lankkujen alta ja pestyä lankut päältä. Toinen parvekkeemme on todella iso ja saimme siitä kolmasosan imuroitua ja pestyä päikkäreiden aikana, tulipa voittaja fiilis molemmille! Iltapäivällä ja illalla katsottiin vielä masked singer suomen uusin jakso, käytiin saunassa, tehtiin ja syötiin pinaattivohveleita ja nautittiin yhdessä olosta. Päivä oli erityisen ihana, koska olen niin tottunut pyörittämään arkea pääosin yksin ja nyt oltiin koko päivä yhdessä (no tunnin verran mies suunnitteli jotain askarteluhommiaan).

Sadepäivän mukivalinta
Tänään ollaankin sitten takaisin arjen parissa jo. Mutta mies innostui niin paljon siitä, kuinka paljon saatiin aikaan eilen, että kävi eilen moneen otteeseen ihastelemassa työmme tulosta ja myös tänään heti aamusta, niin aivan varmasti saan jatkossa apua näihin projekteihini, jee! Yhdessä tekeminen on mielestäni ihan parasta, olen esimerkiksi pienestä asti rakastanut talkoita! Ehkä saisinkin mökkihommissa apua sitten kun parvekkeet ja kämppä on laitettu.

Toivottavasti sulla on ollut ihana pääsiäinen!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti