keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Pallo hukassa

Heräsin eilen todella hyvällä mielellä. Aurinko paistoi ja heti muistinkin, että on ystävänpäivä! Päivä meni edelleen muuton jälkeisen järjestelyn ja siivouksen parissa. Tänään olikin sitten vuorossa enemmän ystävänpäivä meininkiä kun ajelin Porvooseen rakkaan ystäväni luo. Olisin voinnut jäädä vauvaterapiaan pidempäänkin, mutta mies oli lähtenyt Pandan kanssa ulos ilman avaimia, joten eipä auttanut muu kuin ajaa kotiin ovia avaamaan. Porvoossa ehdin kuitenkin viettää hyvässä seurassa nelisen tuntia.



Tämän päivän irtiotto tuli todella tarpeeseen. Uudesta alusta kerroinkin jo, mutta en oikein tiedä mitä se pitää sisällään. Oletan ainakin, että arjen helpottuessa oma hyvinvointi paranee, mutta lääkislukemisten suhteen on herännyt epäilykset.. En todellakaan ole saanut luettua nyt muuttorumban aikana ja muutenkin koko syksyn lukemiset ovat jääneet todella minimiin, elämä kun ei aina mene niin kuin suunnittelee. Riittääkö minulla enää aika? Saanko parannettua unenlaatuani, jotta asiat jäisivät päähäni? Epäilen todella sitä, että minulla olisi mahdollisuuksia päästä tänä vuonna lääkikseen, mutta en todellakaan ole luovuttamassa. En halua itselleni paineita siitä, että nyt olisi pakko päästä sisään, sillä tiedän, että silloin menen ihan lukkoon, liikaa stressiä.



Väsymys on edelleen valtava, ainakin niinä päivinä kun on ohjelmaa tai olen siivonnut ahkerasti. Tähän uuteen alkuun kuuluu nyt ainakin valmennuksen ostaminen, fysioterapia-pt yhdistelmä, joka on joululahja poikaystävältäni. Toivon, että saan valmennuksen avulla edistettyä koko hyvinvointiprojektia.
Treenit käntiin
->paremmat unet
->selkä parempaan kuntoon
->enemmän energiaa
+ ainakin energian avulla muut asiat etenee

Onko tämä nyt SE uusi alku? Onko tämä se kerta kun vihdoin saan elämääni taas jotain järjestystä ja rutiinia? Kyllä! Nyt se tapahtuu, sen olen päättänyt, enkä aio epäonnistua!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti