maanantai 8. maaliskuuta 2021

Helmikuun parhaat 2021

 Ja taas on kuukausi vierähtänyt! Helmikuu meni kyllä älyttömän nopeasti! Väsymys on vaivannut ja kuun puolessa välissä tajusin miksi olen voinut niin huonosti jonkun aikaa. En ollut nähnyt kun yhden kaverin yhden kerran 1,5 kuukauteen! Sen lisäksi olin nähnyt siskoani, äitiäni ja miehen perhettä. Asia korjaantui nopeasti ja näin kahta kaveria loppukuusta, molemmat treffit kuuluu todellakin kuukauden parhaisiin! Varsinkin äitikaverin tapaaminen kun taapero sai leikkiseuraa ja nautti silminnähden! Kävin myös osteopaatilla yli vuoden tauon jälkeen. Yleensä olen nauttinut rentoutumisesta ja hiljaisuudesta lyhyen kuulumisten vaihdon jälkeen, mutta nyt tuli tarpeeseen tunnin juttelutuokio hoidon lomassa. 


Helmikuussa nautittiin vielä täysiä talvesta ja myös auringosta! Loppukuusta alkoi olla enemmän kevään tuntua mistä myös nautittiin. Tehtiin päiväreissuja miehen äidin suvun mökille ja mun perheen mökille. Viime kuussa myös herkuteltiin paljon, ehkä liikaakin.

Väsymystä on riittänyt, joten auringosta ollaan nautittu myös sisällä kun en ole jaksanut aamusta tapella taaperolle vaatteita päälle. Ihan loppukuusta päästiin myös nauttimaan auringon lämmöstä lasitetulla parvekkeella. Taaperon mielestä oli ihan parasta syödä välipala lämpösellä parvekkeella. Sisäpihalla on paljon varjoa ja taapero jää tietysti usein leikkimään varjoon, joten ihanaa, että sisälläkin voi nauttia auringosta!

Tästä tuli pikainen kuukausi katsaus ja viikon myöhempään kuin mitä oli tarkoitus. Seuraavassa postauksessa kerron vähän syitä tähän.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti