tiistai 3. tammikuuta 2017

Viikkokatsaus vko52

Vuoden viimeinen viikko! Nyt kun miettii viime viikkoa, niin tuntuu siltä, ettei silloin tapahtunut mitään. Unirytmi oli joulun takia lentänyt aivan päälaelleen ja annoin luvan itselleni nukkua pidempään. Tuliko viime viikolla vain lomailtua ja nukuttua? No ei todellakaan!

Hoitolasten kanssa katsomassa Stockmannin jouluikkunaa


Haaveilemani treeni ja lukemisviikko jäi haaveeksi, sen sijaan tuli hoidettua kasa muita asioita. Lastenhoitoa, koirien asioiden hoitoa ja siivousta. Siinäpä viime viikon pääasiallinen sisältö. Oltiin jo suunniteltu uudenvuoden aatoksi aamutreeniä, mutta eipä ollut kämppä siivottuna ja ensimmäiset vieraat oli tulossa jo 12 aikaan käymään, joten totesin, ettei ehditä salille. Mies itsepäisenä oli sitä mieltä, että tottakai ehditään. Siihen totesin, että mene sitten, minä jään kotiin siivoamaan, mutta osta matkalla vessapaperia.

Vuodenvaihteessa kilisteltiin muumimukeilla,koska skumppalasit on pakattu jo kuukausia sitten. :D


Kävipähän sitten niin, että mies tuli kotiin 11.45, ilman vessapaperia ja vielä piti suihkussakin käydä.. Voi kuinka ihanaa on aina kuulla, että "olit oikeassa". :D Ensimmäinen vieras saapuikin 12 aikaan ja viipyi noin tunnin ja tuhlasikin suurimman osan vessapaperistamme allergisen nuhan takia. Seuraava kaveri oli jo matkalla, joten emme ehtineet kauppaan hakemaan lisää. Kerkesin jo vitsailla, että servettejä löytyy, mutta onneksi paperi riitti juuri ja juuri, huh! Seuraavat kaverit olivatkin tulossa vasta kuuden jälkeen, joten sitä ennen ehdin lähettää miehen kauppaan ja jatkaa itse siivoamista. Uusivuosi menikin sitten melko rauhallisissa tunnelmissa, tehtiin pitsaa ja syötiin. Vieraat lähtivät jo kympin aikaan ja me jäimme odottelemaan vuoden vaihtumista koirien kanssa. Keskiyön jälkeen piti odotella, että rakettien ampuminen rauhoittuu, jotta koirien kanssa voisi mennä ulos. Vuoden ensimmäisenä päivänä nukuttiinkin sitten pitkään ja otettiin koko päivä rennosti.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti