perjantai 20. tammikuuta 2017

Viikkokatsaus vko2

Pahoittelut jälleen myöhäisestä viikkokatsauksesta! Viime viikko meni enimmäkseen työn merkeissä, kivoissa hommissa lääkäripäivillä! Kahtena päivänä pääsin saliavustajaksi eli pääsin myös seuraamaan erittäin mielenkiintoisia kursseja. Kolme päivää todella aikaisia herätyksiä ja pitkiä päiviä johti lauantaiaamun väsymykseen. Koko päivä olisi varmasti mennyt sohvalla lojuen, ellei olisi ollut suunniteltua ohjelmaa.



Lauantaiksi olin lupautunut auttamaan ystävää muuttohommissa, tai tarkemmin sanottuna muuton jälkeisessä siivouksessa. Olin tarjoutunut avuksi, koska ystäväni oli jo aiemmin ilmoittanut meidän muutto-(fb)tapahtumassa tulevansa meitä auttamaan, joten mielestäni oli päivänselvää, että minä myös autan häntä mikäli vain pääsen apuun. Yhdessä siivoilu olikin todella kivaa! Hyvä seura ja mielenkiintoiset keskustelut antoivat yllättävän paljon lisäenergiaa vaikka olo olikin aamulla rättiväsynyt. Siivoilun jälkeen hain koirat kotoa ja miehen töistä ja suunnattiin äitini luo syömään ja päätettiin pitää myös leffailta. Lauantai olikin loppujen lopuksi ihana ja rentouttava vapaapäivä vaikka ei jäänytkään sohvalla loikoiluksi.



Sunnuntaina jatkui omat muuttovalmistelut, joita on kuulunut muutenkin lähes joka päivään. Treenit olin suunnitellut hienosti koko viikolle, mutta työpäivät venyivät ja muuttostressi yllätti, joten treenit putosivat taas kerran pois.. Tiedän, pakko ryhdistäytyä.. Onneksi sain kuitenkin hieman unirytmiä korjattua aikaisten aamujen myötä.

Ps. Blogi saattaa muuton (muuttostressin) takia pysyä hieman hiljaisempana vielä muutaman viikon, pahoittelut siitä!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti