keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Haaveita vuodelle 2017

En ole vuosiin tehnyt muuta uudenvuoden lupausta kun nauttia elämästä. Lupaukset ja tavoitteet tuntuu harvoin toteutuvan, joten olen jo vuosia suosinut aarrekartan tekemistä. Aarrekarttaan tulee toiveita, haaveita ja unelmia seuraavalle vuodelle. Siihen saa laittaa kaiken toivomansa, vaikka ne eivät välttämättä olisikaan realistisia, esim. oletan, ettei ole varaa matkustella, mutta haaveilen rantalomasta, eli aarrekarttaan saattaa tulla kuva hiekkarannasta ja vaaleansinisestä merestä.

Nyt ajattelin kuitenkin listata hieman realistisemmin tämän vuoden haaveita, mutta joukkoon tulee kuitenkin myös sellaisia, joita en ihan uskalla sanoa tavoitteiksi. Minun on vaikea uskoa, että ne voisi toteutua, joten puhutaan siis haaveista, tuntuu turvallisemmalta.1. Lääkikseen pääseminen. Tämä on yksi niistä suurista unelmista, joka luo suurta epävarmuutta. Pystynkö siihen? Voiko tämä toteutua? Jos en tänä vuonna pääse sisään, olen jo todella tyytyväinen jos saan rakennettua itselleni hyvän pohjan ja sisään pääsy on lähellä.

2. Selän kuntoutus. En oleta, että saisin selän kokonaan kuntoon. Luultavasti selkä tulee vaivaamaan koko elämäni ajan, mutta kunhan se ei vaikuta elämääni ja suurin osa päivistä olisi kivuttomia, olisin erittäin tyytyväinen. Jos selän tilanne ei tämän vuoden aikana lähde parempaan suuntaan, en enää tiedä mitä tehdä.

3. Elämäntapamuutos. Haluan edetä hyvinvointiprojektissani, haluan voida paremmin. Treeni, syöminen, nukkuminen ym.4. Uusi koti siistinä! Asuessamme tässä kaksiossa olemme valittaneet tilanpuutteesta ja siitä, ettemme saa pidettyä tavaroita paikoillaan kun kaikki on niin ahdasta. Olemme haaveilleet uuden kodin siisteydestä, "sitten kun kaikki mahtuu hyvin". Pieni pelko, elää siitä, mitä tuleekaan tapahtumaan muuton jälkeen. Haluan siistin kodin, sen mistä aina haaveilen!

5. Treeniä koirien kanssa. Haluan antaa enemmän aikaa koirille. Syksyn stressin jälkeen huomaan, että koirien kanssa tekeminen on jäänyt pois. Mies on ulkoiluttanut koiria paljon enemmän kuin minä, koska olen nukkunut todella huonosti ja migreeni sekä selkä on vaivannut niin paljon. Nyt loppu selitykset, ulkoilu koirien kanssa auttaa moneen ja koiran kanssa puuhailu edistää sekä omaa, että koiran hyvinvointia!6. Jotain uutta! Uusia ystäviä uusien juttujen kautta? Hmm, saa nähdä mitä keksin..

7. Tietysti elämästä nauttiminen! :)

Tässä kaikki tällä erää, mutta varmasti tulee vielä muita asioita mieleen aarrekarttaa väsäillessä. yleensä teen aarrekartan heti uudenvuoden jälkeen, mutta nyt se saa odottaa muuton takia. Eli aarrekartasta luvassa juttua luultavasti helmikuun alussa. :)

-Mallu

2 kommenttia:

  1. Hauskaa, että joku muukin tekee vuosittain aarrekarttoja :) Aloitimme juuri perheen kanssa uuden perinteen - aiomme tehdä aina vuoden alussa perheen yhteisen aarrekartan, johon kokoamme kaikkia asioita, joita haluaisimme perheen kanssa tehdä vuoden aikana. Koikkelan perhe-aarrekarttaan ja ajatuksiin voi tutustua blogissa http://koikkelastakajahtaa.blogspot.fi/2017/01/koko-perheen-aarrekartta.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja suuret pahoittelut todella myöhäisestä vastauksesta! Nyt kun alkaa muuton jälkeen olla tavarat paikoillaan, niin saan ehkä itsekin tehtyä tämän vuoden aarrekartan. Ihana aarrekartta teillä! :)

      Poista