lauantai 14. tammikuuta 2017

Viikkokatsaus vko1

Huhhuh, nyt vihdoin viime viikon viikkokatsaus! Kun lähdin pohtimaan viime viikkoa, oli pakko ottaa kalenteri esiin, koska päivät ovat kaiken stressin keskellä menneet aivan sekaisin. yllätyin jopa siitä, että viime viikko tosiaan oli vasta vuoden ensimmäinen viikko! Tuntuu siltä, että olisi mennyt jo monta viikkoa vuodenvaihteesta, sen verran paljon on ollut tekemistä. Pieni paniikki ehti iskeä, kun avasin kalenterini (jonka lopulta löysin paperipinon alta) ja huomasin, etten ole kirjannut viime viikolle kuin keskiviikon työvuoron! Siis apua, en kalenterini mukaan ole tehnyt mitään! Mitä viime viikolla oikein tapahtui? Mun stressiaivot ei nyt toimi, miten voin kirjoittaa mitään viime viikosta?



Onneksi on kuitenkin olemassa älypuhelin! Kuvia katsellessa alkoivat viime viikon kuviot palata mieleen. eihän se viikko ihan tyhjä ollutkaan vaan täynnä kaikenlaista ohjelmaa! Treenejä en saanut aikaiseksi vaikka niin olikin tarkoitus, kaikenlaista muuta sen sijaan! Muuttovalmisteluja tuli tehtyä paljon viime viikolla, paljon pakkausta ja torstaina tuli vietettyä puolipäivää pankissa laina-asioitten parissa. 



Myöskin kivaa ohjelmaa riitti viime viikolle. Tiistaina kävin ystäväni kanssa aamupalalla, josta kirjoitinkin teille. Sen jälkeen lähdimme miehen kanssa ajamaan mökille (viemään tavaraa kellarista) ja vaikka käynti olikin muuttoon liittyvä hoidettava asia, oli se myös ihanan rentouttavaa. Pikaiset lumen luonnit parkkipaikkaa varten ja ihana luonnon rauha. Lumi ja aurinko ihastuttivat Vihdissä vaikka Helsingissä lumi ihastutti sankan lumipyryn muodossa. Lumesta nautin koko viikon ajan, eli ulkona tuli vietettyä normaalia enemmän aikaa. Sunnuntaina oli myös kivaa ohjelmaa kun käytiin kavereitten kanssa katsastamassa Lux Helsinki.

Uni ei lähtenyt parempaan suntaan viime viikolla, eikä stressitasot päässeet kunnolla laskemaan, mutta edelleen uskon parempaan huomiseen! :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti