maanantai 26. maaliskuuta 2018

Viikkokatsaus viikot 11+12/2018

Hupsista keikkaa, tuli taas taukoa kirjoittamiseen vaikka niin oli eri suunnitelmat. Viikon vierähtävät kovaa vauhtia ja nyt siis nipussa kahden viikon viikkokatsaukset.

Viikolta 11 en enää muista arkipäiviltä paljoakaan. Väsymystä on ollut ja se mikä jäi edellisestä viikkokatsauksesta uupumaan, oli huonosti nukutut yöt. Viikolla 11 sama jatkui, mutta alkoi jo helpottamaan. Syynä katkonaisiin uniin oli koirien ripuli, ihanaa... Vuorotellen kaikilla ja yöllä piti tietenkin myös päästä ulos. Labbis ja staffi onnistuivat molemmat vielä pudottamaan painoa sen verran, että näyttivät mielestäni ihan luurangoilta.Lauantaina pääsimme rentoutumaan äitini luo ja kävin viimeisen kerran tänä vuonna jäällä kävelemässä. Ihana äiti laittoi meille poronkäristystä perunamuusin kera ja jälkkäriksi meidän lasten tilaamaa äidin tekemää superhyvää banaanikakkua vaniljajätskin kanssa. Sunnuntain löhösin sitten vain sohvalla ja sitten alkoikin jo seuraava työviikko.


Kävelyä tuli taas vähän enemmän viime viikolla, mikä oli kivaa. Siltikin uni on edelleen ollut huonoa, pitäisi varmaan liikkua vielä enemmän. Viime viikolla oli paljon kivaakin ohjelmaa työn vastapainoksi. Torstaina käytiin Fork:in konsertissa ja pe-su meni koulutusviikonloppu-kuplassa. Herkkuja tuli syötyä tavallista enemmän, ehkä väsymyksen takia, mikä ei todellakaan ole fiksua.

Sunnuntain kellojen siirto ei todellakaan auta tähän väsymykseen, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala helpottamaan. Onneksi tämä viikko on lyhyempi työviikko!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti