torstai 15. maaliskuuta 2018

Lumi ja aurinko

Olen töissä ja hoitolapsi nukkuu, ihanaa lounastauko! Söin jo ja nyt lojun sohvalla. Mietin, kuinka ihanaa olisi olla ulkona nyt. Aurinko paistaa, taivas on sininen ja maisema valkoinen. Nyt on kuitenkin hyvä olla tässä. Tunnen, että kroppani tarvitsee lepoa, stressitasot ovat taas olleet liian korkealla.

Tällaisena upeana aurinkoisea talvipäivä olisi aivan ihanaa viettää vapaapäivää. Tosin silloin potisi todella huonoa omaatuntoa jos löhöisi tai puuhailisi muuta sisällä.Koitan imeä auringosta energiaa varastoon. Onneksi huomenna on jo perjantai! En tiedä olenko tylsistynyt vai todella väsynyt kun olen laskenut päivät kesälomaan. Tämän päivän jälkeen työpäiviä on 72 ja tämän viikon jälkeen viikkoja 15. Pääsiäiseen sen sijaan on enää 10 työpäivää ja hitsi mitä luksusta, mulla oikeasti on pääsiäislomaa tänä vuonna! Eipä mulla ole montaa työtä ollut missä pyhät olisi vapaita, joten nyt täytyy nauttia!

Lastenhoitajantyö on tavallaan ihanaa, mutta viime viikkoina on taas muistunut mieleen kuinka yksinäistä hommaa tämä on. Lasten kanssa on ihana olla, mutta kaipaan aikuista seuraa. Onneksi tämä on määräaikainen työ ja saan esimerkiksi nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Tässä työssä pääsen ulos nauttimaan ihanasta säästä jos niin haluan.

Sellaisia ajatuksia tähän päivään, toivottavasti tekin pääsette nauttimaan auringonpaisteesta!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti