perjantai 2. kesäkuuta 2017

Bucket list viikonlopulle!

Koska viikonloput ovat viimeisen puolentoista kuukauden aikana menneet aivan liian nopeasti ja tuntuu muutenkin ettei aika riitä mihinkään, ajattelin tehdä bucket listan viikonlopulle. Viime viikkoina viikonloput ovat olleet täynnä to do-asioita, eli oikeastaan kotitöitä jotka ovat jääneet tekemättä. Sellaisia hommia pitäisi myös tehdä taas viikonloppuna, mutta nyt ajattelin listata asioita joita olen viime aikoina kaivannut ja joita ei ole mahdoton toteuttaa tämän viikonlopun aikana!Sauna- En ole varmaan kuukauteen käynyt saunassa! Liian kiire muka.. Nyt on rentoutumisen aika!

Sali- Viikkojen ajan olen suunitellut salille menoa, mutta kotitreeniksi on jokainen treeni jäänyt.

Mindfulness värittäminen- Värikirjaan olen vissiin tarttunut viimeksi viime kesänä, eiköhän ole aika                                              kaivaa taas kirja esiin.

Pitkä kävely koirien kanssa- Pidempiä kävelylenkkejä on viime aikoina tullut tehtyä vähemmän,                                                      mutta niiden jälkeen on aina hyvä fiilis. Viimeksi "kerkesin" pitkälle                                                      kävelylle sunnuntaina, nyt aion taas nauttia raikkaasta ilmasta!

Blogin kirjoittaminen- Blogin kirjoittaminen on valitettavasti kaiken kiireen keskellä jäänyt taka-                                             alalle, mutta nyt kun olen taas päässyt käyntiin, niin toivon, että aikaa                                                   kirjoittamiselle jäisi enemmän jatkossa.

Rentouttavaa viikonloppua!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti